За какво пилеят парите си богатите деца на Швейцария?

Швейцария - най-скъпото място за живеене в Европа, тук са и едни от най-реномираните и най-скъпоплатените училища на Стария континент. Можем да предположим как изглежда животът на богатите деца на Швейцария.

Профилите им в Instagram са наситени с ослепителен лукс и стил, който не идва само от дизайнерските им дрехи.

Разбира се, сред любимите им марки са Hermes, Louis Vuitton, Gucci и Chanel. Предпочитаният им начин за придвижване са бързите спортните коли, освен ако не се налага да използват частните си самолети.

Ако съдим по снимките им в социалната мрежа, богатите деца на Швейцария са силно пристрастени към хубавото шампанско, което не се притесняват да комбинират дори и с овесените си ядки сутрин или хамбургерите си от МакДоналдс.

Като всеки истински богат швейцарец и те имат доста голяма слабост към скъпите часовници като незаменим аксесоар, който да демонстрира статуса им.

Вижте в галерията как живеят децата на швейцарския елит.

#1 ivod 22.07.2017 в 00:10:34

... за свичко друго но не и за развитието на държавата която ги храни - като у нас .

#2 desita 23.07.2017 в 11:30:20

Webcafe, каква е тази тема? Как Ви хрумна да пишете статия за това? Искате да опропастите имиджа си на сериозна медия ли? Апропо, познавам лично богати деца в Швейцария. Трябва да Ви кажа, че също и много кокаин е в играта и родителите на тези деца са вдигнали ръце от тях и се чудят как да ги спасяват. Също така, повечето родители по света не си мечтаят децата им да започват деня си с алкохол още в 10 часа сутринта.

#3 Kenny McCormick 23.07.2017 в 11:46:36

Каква да е темата - има ги, показват ги. Аман от моралисти. Те щото в Холивуд не почват с друсането и пиячката от 10...

Новините

Най-четените