Индонезия в цветове

"Най-невероятното, което срещах не бяха спиращите дъха пейзажи, екзотичните животни или разнообразието от вкусове и аромати, а добротата на хората по тези земи - безгранично гостоприемни и доста различни от хората в Европа." Това споделя 21-годишният фотограф Николай Неков.

През 2013-та късметът му се усмихва и успява да замине за Индонезия и да прекара там 2 месеца. Резултатът от това са над 20 000 снимки, малка част от които той показва на първата си самостоятелна изложба в София (виж снимките).

"Възползвах се от невероятната възможност за социален стаж, която ми предостави студентската организация AIESEC. Той се състоеше в работа с деца, опознаване на земеделието и цялата култура на Индонезия. Почти всеки свободен ден, за да пътувам. Посетих невероятни места – действащи вулкани, девствени острови, диви джунгли и тайнствени храмове", казва Николай.

Можете да видите тези и още снимки на живо, окачени по стените на чайната "Чай във фабриката" на улица "Георги Бенковски" 11 в София (Facebook event)

*Текстът под снимките е на автора.

Новините

Най-четените