Най-влиятелните хора под 30 години

В наши дни, повече от всякога, младите хора могат да постигнат почти всичко, пише Business Insider.

Представяме ви някои от най-влиятелните персони под 30 години във всички браншове, класирани по четири критерия, според изданието: колко хора официално ръководят; колко е личното им състояние; до каква степен са променили света; и доколко вероятно е да променят света в бъдеще.

Може и списъкът да е субективен, но властта и влиянието винаги са субективни, според авторите на класацията. А всички в този списък, от знаменитости до технологични магнати, разполагат и с двете в изобилие.

Начело на списъка е 24-годишният изпълнителен директор на Snapchat Евън Спигъл.

Въпреки че фирмата му има само няколко десетки служители, той е създал невероятно популярна и изключително успешна платформа за социални медии - и компанията му има неограничени перспективи, съдейки по нарастващата й пазарна оценка. Самият Спигъл, според медиите, има лично състояние от 2 млрд. долара.

#1 Дракон с кисело зеле 13.03.2015 в 10:19:53

Вие сериозно ли бе? Ариана Гранде? Лорде? ПюДиПай??? Това ли са ви влиятелните? Или Лена Дънам, която е самопризнат педофил? (И то от най-гнусния възможен тип, доколкото е опипвала малолетната си сестра.) Сори. Това, че са събрали пари, не ги прави влиятелни по никакъв начин.

#2 Scooby Doo 13.03.2015 в 16:09:13

И как влияят тея хора, та сте ги сложили в класация? Времето ли управляват що ли?

#3 sarfios 14.03.2015 в 01:56:37

Разбира се, че влияят тези хорица. На вас може не толкова, но подрастващите от друга страна...

#4 sarfios 14.03.2015 в 01:57:42

Само, че са пропуснали Justin Bieber... Много лошо... не е адекватна класацията

Новините

Най-четените