Румен Радев: Надявам се хората от Хитрино да не живеят 2 години във фургони

Новоизбраният президент Румен Радев отиде в болницата в Шумен, където са настанени по-голямата част от пострадалите при взрива на влакови цистерни в шуменското село Хитрино.

„Надявам се, че хората от Хитрино няма да продължават да живеят 2 години във фургони, както имаме други случаи", каза Радев пред журналисти. При екслозията загинаха 5-има души, а 27 са ранени. Сред пострадалите има такива в много тежко състояние.

„Важно е в момента да бъде направено всичко възможно да запазим живота на живите и по възможно най-бързия начин да бъдат възстановени. Оттук нататък ще бъда и на място", каза Радев.

Според него най-важното е районът да бъде обезопасен и да се вземат всички необходими мерки за запазване на живота на хората в района.

#1 TheRock 11.12.2016 в 00:07:13

А на Решетников докладваш ли?

#4 pixie 11.12.2016 в 13:08:14

Мануела, право в десетката. И аз си помислих, че освен ако не дадат кръв, присъствието на всичките височайши на мястото, е повече от безсмислено, направо излишно. Пиар и популизъм с цел трупане на лични точки.

#7 dedogo6 11.12.2016 в 20:32:15

Товарищч генерал, ти чий го дириш там - PR ли си правиш?Май само за това си там, ми се струва.Кръв дари ли? Всичките дето сте там, сте от един дол дренки, на гърба на нещастието на хората ходите наперени като петли тип "Вижте ме колко съм загрижен", а след ден-два всички ще забравят всичко, а там хората няма да имат и къде да спят... Ай сиктир и катили, писна ми от вас просто...

Новините

Най-четените