6 игри, погубени от собствените си големи амбиции

Обичайно възприемаме амбициозните проекти в гейминга като нещо хубаво.

В наши дни видеоигрите са доминирани от продължения и високобюджетни разработки, които не обичат да поемат излишни рискове, докато преди години бе далеч по-лесно да се реализират мащабни проекти с високи цели и смели концепции. Лошото е, че докато едни успяват и се превръщат в заглавия, за които се говори дълго след това, други просто се провалят.

Вината може да е в липсата на достатъчно време, ресурси и умения, а също и в това, че понякога залъкът се оказва прекалено голям за разработчиците. Не бяха малко заглавията от последните години, стартирали с обещанието, че ще променят начина, по който играем видеоигри, но завършили с разочарование и излъгани надежди.

Представяме ви шест такива игри, които геймърите помнят, но обикновено не с добро.

#1 e-mil 07.05.2018 в 10:20:49

"убеждава Съвета за икономическо развитие на богатия щат Род Айлънд" Това е фирма, а не съвет - казва се "Economic Development Corporation", а не "council". Да, някога тези щатски фирми се наричаха съвети, но то беше преди десетилетия. А Род Айлънд няма как да се нарече богат в сравнение с другите щати, по никой начин. Първо, известен е с това, че е най-малкият щат и номиналният му БВП е сред последните в САЩ. А по БВП на глава от населението е някъде по средата. Тоест нищо особено.

Новините

Най-четените