6 увличащи мобилни игри, за които не ви трябва интернет връзка

Лятото настъпва и навярно вече имате добра идея къде ще прекарате заслужената си почивка. Навярно за нея ще оставите любимите конзоли и компютри у дома, но това не означава, че няма начин да се забавлявате под плажния чадър или в хижата - нали вездесъщият ви смартфон е с вас.

Особеното при мобилните игри обаче е, че доста от тях изискват връзка с интернет.

Причините за това са различни - някои се нуждаят от онлайн връзка за социалния си елемент, други се обновяват често, трети разчитат много на това играчите да гледат реклами.

В ежедневието може и да не се замисляте за това, защото мобилен и безжичен интернет има навсякъде, но когато пътувате нещата са малко по-други. Покритието и сигналът не навсякъде са добри, а и батерията на телефона трябва да се пази повече.

Затова ви предлагаме няколко увлекателни мобилни игри, които се харесват на широк кръг потребители и не изискват задължителна и непрекъсната интернет връзка.

С други думи, настанете се удобно с любимото питие на масичката до вас и поиграйте на нещо ново и интересно без притеснение за обхват и абонамент.

#1 Spider 14.07.2019 в 18:29:35

Поредна информативна и добре написана статия, браво Иво ! Иначе бих добавил и Grand Theft Auto: Chinatown Wars за iOS, която по нищо не отстъпва на по-големите си братя, даже и има интерфейса на по-старите GTA игри.

Новините

Най-четените