Анджелина Джоли посети бежански лагер в Гърция

Американската актриса Анджелина Джоли посети бежански лагер в Гърция, в близост до пристанището в Пирея. За това предава френското издание Elle. В момента на пристанището се намират около 4000 бежанци, с които Анджелина Джоли e разговаряла.

Холивудската актриса е посланичка на добра воля към Върховния комисариат на ООН за бежанците и се интересува от състоянието на пристигащите в Европа сирийски бежанци, както и от условията в лагера.

На пресконференцията след посещението си в долината Бека в Ливан, където също има лагер за сирийски бежанци, вчера Джоли определи ситуацията като "трагична и срамна" и призова международната общност да работи "за мира, който все още изглежда далечен".

Френското издание добавя, че 9-годишната дъщеря на Джоли - Шайло също подкрепя бежанците, защото миналата седмица тя е била забелязана от фотографските обективи заедно с Анджелина на летището в Лос Анджелис, облечена с блуза с лика на Алберт Айнщайн, под чиято снимка пише: " Einstein was a refugee" (Айнщайн също беше бежанец).

Междувременно в социалните мрежи се разпространява видео, на което Джоли призовава световната общност за повече грижа за бягащите от ужасяващата сирийска война:

Angelina Jolie Speaks Out

Angelina Jolie is begging the world to do more for refugees.

Публикувахте от AJ+ в 15 март 2016 г.
#1 pixie 16.03.2016 в 19:46:45

Бравос. Само дето лъха най-вече на пиар.

#3 Бам 16.03.2016 в 21:10:01

мдаа, и тая като се разходи наляво-надясно, обкръжена от охрана и журналисти, ще си скочи на самолета и обратно у Малибуто да си живее живота и още по път ще забрави къде е била. Само в някое сутрешно ТВ шоу ще подсмърча за бедните бежанчета. Аре бегай оттука, като си толкова сърцераздирателно съпричастна , ми откарай си ги у вас и си ги отглеждай. Пари имаш бол, влияние също - аре наеми два кораба и право у Калифорнията, да са ти съседи. Ма нещо не ви стиска, дееба и лицемерните копелета дееба. Само реклама си праите и ги пробутвате та некой друг да се погрижи. Ама никой не ги иска тия, щот днес измъчени бежанци, утре демонстранти за още джамии и забрана на свинското и бирата. Бегайте, дееба при Джоли, че у Германията айнзац-командите се завръщат.

#4 pixie 16.03.2016 в 21:28:19

Бам, плюсът е от мен. Просто не посмях, па не ми и отива, да го кажа толкова директно.

#5 Mr Norris 17.03.2016 в 07:57:31

Какво ли не правят някои, за да влязат в новините...

#6 GETI 17.03.2016 в 10:32:53

смешничка! и какво падение - да станеш пратеник на лицемерна организация, която е от страната на тези, които разрушиха живота на тези хора и ги направиха бежанци. ако не сте гледали евтин хамерикански цирк, сега е момента...не е лесно да си Палячо, все пак добре платен - лицемерен лифтинг,с типична американска (загриженост).като в Украйна, хамбургери раздават на фашистите за да убиват мирни граждани! що не вземе да поговори с: -с марионетката Меркел - тя ги извика и 3 месеца повтаряха видеото и по Ал Джазира през 20 минути; -с маймунека Обама и лобито зад него, което създаде ИДИЛ. -с рязаната карабина Ердоган, който умишлено събира маймунеци в Турция, за да изнудва. как така 2 години милиони минаха през Турция (и Турция твърдеше, че е невъзможно да пази границите си), а сега срещу 6 млрд., членство и прочие,Турция щяла видите ли да опази границите си? Ердоган или лъже сега,или преди е лъгал още по-коварно. може ли да му се вярва? марионетките от Брюксел се правят, че му вярват и ни вкарват в една УЖАСНА каша! ..а кукловодите на тъз пастърма(Джолито) са от същия етнос като кукловодите на г*зовете от Брюксел, които решават вместо вас....в условията на "парламентарна холивудска демокрация".

#7 plamenti 17.03.2016 в 15:53:15

Ох, много е хубаво всичко това, но ...малко изкуствено ми се струва!

#8 Verche 17.03.2016 в 17:12:29

И онези черните веднага избутаха децата напред. Децата, които са наели или купили и които после изоставят като скокнат в Германия.

Новините

Най-четените