Пребиха жена в лондонското метро, говорела на испански

Жена е била пребита в лондонското метро, защото говорела на испански. Инцидентът е станал на 7 април около 3,45 часа на централната линия на метрото между станциите Ливърпул стрийт и Стратсфорд, съобщават британските медии.

24-годишната жена говорела на испански по телефона, когато била чута от две други жени. Те започнали да й крещят и обиждат. Нападателките се държали агресивно и настоявали жената да спре да говори на испански.

След това започнали да я скубят за косата и да я удрят по лицето.

Британската транспортна полиция описва инцидента като "порочно и расово мотивирано нападение".

Свидетели описват предполагаемите извършителки на нападението като около 20-годишни, с черен цвят на кожата и сплетени на тънки плитки коси. Едната е носела кафяво яке, а другата - черно сако. Полицията разглежда камерите за наблюдение.

#1 dedo adji 15.04.2018 в 11:12:44

Ново 20! ЧЕРНИ ЖЕНИ извършили расово престъпление!!! Чакайте малко, бе, тия престъпления не бяха ли монопол на белите хетеросексуални мъже - расисти, сексисти, хомофоби и ксенофоби? Какво става с добрата стара Англия? Няма я, лейди и джентълмени. Обединеното кралство ускорено се плъзга към обединена джамахирия.

#2 dedo adji 15.04.2018 в 11:15:54

П.П. Насладете се на последствията от НЕ ратифицирането на истанбулската конвенция.

#3 sim4o 15.04.2018 в 15:35:30

В коя страна, толерастите-соросоиди, не са насилници , диваци и варвари ? Иначе за Истанбулската Конвенция - да! Ако я имаше .. щеше да е съвсем друго ..

#4 паяка 15.04.2018 в 15:46:49

След 8 дни сколасвате да информирате за следсреднощен , вероятно пиянски, расистки скандал.

#5 паяка 15.04.2018 в 16:00:30

Деде, в Добрата Стара Англия, в която бяхме от преди Коледа до след Нова година ( с много голямо удоволствие), бяхме нееднократно предупреждавани, щото си позволявахме да ползваме по навик и по инерция , НЕзлонамерено международната дума негрО , защото намиращите се наоколо, визирани , биха скочили директно на бой.

#7 dedo adji 15.04.2018 в 16:22:25

Христос воскресе, Паяче, бях се затъжил за тебе. Не ме учудват преживяванията ти във (вече не) добрата стара Англия. За по-безопасно можеш да употребяваш хубавите български думички "джуки" или "маймуни". Ама и това може да се окаже недостатъчно, щом са нападнали тая дама задето говори испански, може да се разярят и от български, даже и от The Queen's English, щом не е джамайски или нигерийски пиджин. По добре избягвай метрото, вози се на такси с бял шофьор.

#11 dedo adji 15.04.2018 в 20:56:34

Палмичке, не си единствената дама, която ми иска снимка. За такива съм извадил едно тесте, обаче ги раздавам лично, с автограф. За общо ползване пускам в кафенето отблясъци от интелекта и доброто си сърце. Радвам се, че ги оценяваш, заедно с приятеля си Spock. Това да не е известният Dr Benjamin Spock, по чиито съвети съм отглеждал дъщеря си, и смятам, че и ти си била възпитавана. Ако е още жив, предай му искрените ми почитания. Ние си гледаме в копанята и се мъчим да си уредим джунглата. Когато от другите блата прекалят с досадните съвети им напомняме, че и те са омазани до уши. Особено пък, тия, които са избягали от родната джунгла в чуждоземното блато. Уви, добрата стара Англия не е оная, в която стъпих преди 40г. Така казват и англичаните, емигрирали от там тук. За твоето блато съм пас, ти кажи.

#14 dedo adji 15.04.2018 в 21:57:20

ОК, Палмичке, по-добре да се смееш, отколкото да плачеш. Не искам да разплаквам никого, освен промоутърите на истанбулската конвенция. Благият доктор може да е от 50-те, но у нас се появи през 70-те или 80-те, не помня вече, склероза, знаеш. Затова смятам, че може и ти да си отгледана по неговите съвети, беше модерен. Твоят приятел Спок ми беше неизвестен и ще си остане такъв. Един по-здрав www.youtube.com/watch?v=OA8N0xy8hjE

#16 dedo adji 16.04.2018 в 12:36:15

Здравей, Палмичке, поздравявам те за услужливата памет, само имай предвид, че тя понякога може да ти услужи криво, ако й вкараш изкривен input. По закона GIGO - garbage in, garbagе out. Услужливо си забравила, че дядо ти хаджия 35г не е пипнал жена си с пръст. Даже не съм я пляскал по дупарата, както някои жени обичат, моята не. И още 20г преди това не съм удрял жена. Имаше някои схватки преди пубертета, но спомни си, че тогава момичетата израстваха по-рано и някои бяха по-едри, тъй че схватките бяха равностойни. И защо слагаш популярно в кавички? Пак те подвежда паметта. На това мнение застанаха доста деликатни и състрадателни мъже като мен, и някои честни жени. И то е, че конвенцията има далечни маскирани цели, последната от които е защитата на жените. За защита има достатъчно закони, и ако те се прилагат твърдо и последователно, няма нужда от конвенции, ако не, и 50 конвенции не помагат. На противното застанахте, водени от цицка цъкова и мара касимова, ти и щатният трол деосвин, без да дадете нито един аргумент как ИК ще помогне. И хор от емоционални писъци "Който е против иска да бие жени!!!" Закъсняла перефраза на "Кой не скача е червен". А, да, имаше и една с претенции за интелигентка, която изтъкна като мотив да не се излагаме пред чужденците.

#20 dedo adji 16.04.2018 в 16:37:44

Какво съвпадение, Палмичке, гнусен съм и на авера ти деосвин. Ставате дупе и гащи. Кво с'я пък, няма да се сваляме, я. Пропуснала си и, че няколко пъти в това кафене съм заявявал, че съм умерен расист, сексист, хомофоб и ксенофоб. Подчертавам УМЕРЕН. Не налагам това си мнение на никого и не позволявам да ми налагат мнение, пък било то обществено, прогресивно, хуманно, и пр. и др. и т.н. Чао, приятно отвращение.

#22 sim4o 16.04.2018 в 18:41:27

Palma Kaktusova | 15.04.201821:21 ката ден да се сблъскваш с родни свръх изродщини. .. --------------------- В коя страна, питам ви, толерастите-соросоиди не са диваци и варвари? Ами и в България са! Палмица ... Левичарската либерална паплач дели хората по цвета на кожата! Тя изцяло застана зад расистката Истанбулска Конвенция - промоутирана в България лично от Сергей Станишев! "Сергей Станишев: Не съм съгласен с позицията на президента! Истанбулската конвенция е полезна! | 2 февр. 2018 | 19:53. .." Соросоидите-нацита се не спират и по другите държави! .. Уважаваният от всички нас малоумен Деосвин ни сподели как е подскачал в антитръмп толерастки митинг, а от трибуната , кротко е говорела Анджела Дейвис .. Но малко им остана! Нека кремопомазаната Елена Поптодорова да къса рубашки по Българските Телевизии , нека толерастите подскачат, нека Деосвините и разните Палмици и Викенца да хвърлят ушанки из форуми, нека Мадона да попържа по митинги, а Мерил Стрийп да се провиква на микрофона ..! Земята се отърсва от отровната си плесен! Това е песен, да .. това е песен! Ляво-либералната пасмина яде як бой на изборите в Австрия, в Унгария , в Русия !

#25 dedo adji 17.04.2018 в 02:31:35

Те всички кацат на дядовия, графе. Ама аз съм възрастен човек, толкова женки не мога да оправя. Тая ще я оставя на съмишленика й свинчопрас. Той се бие в гърдите с емпатия ли беше, емпатология ли, към нещастни жени. Дз се оправят там.

#26 sim4o 17.04.2018 в 05:42:33

Абсолютно сте на примоция ,Палмице.. И вие , и вашата станишкова Конвенция..

#28 dedo adji 17.04.2018 в 10:34:26

Палмичке, кога чу от мен лоша дума? Това ли е отговорът ти на моя любезен, приятелски подход? Ей тъй невинни хора ги окачат на бесилото. Отивам да си купя черна лентичка, а ти бъди щастлива с авера си, който не ти е авер. Както казват англичаните "Зорлем гюзелик олмас".

#30 deowin 17.04.2018 в 17:15:43

>кога чу от мен лоша дума? Казва човекът, който изобщо не се свени да говори за хора, които в момента не присъстват, и ги нарича с думи като "деосвин", "свинчопрас". Класно. Не ставаш достоен човек като просто се наречеш достоен човек. Всъщност, ако е нужно да го казваш, то вероятно не си.

Новините

Най-четените