Претендентите за "Оскар", които трябва да гледаме до края на годината

Наричат го "сезонът на наградите" - това е онзи период в края на всяка година, който е запазен за най-добрите филмови премиери. Това е сезонът на емоционалните и разтърсващи драми и трилъри, или на разчувстващите комедии, които имат най-голям шанс да се класират в номинациите за "Златен Глобус" или "Оскар".

Това са филмите, в които най-амбициозните режисьори, сценаристи и актьори дават всичко от себе си, и неслучайно пазят за последния момент, за да впечатлят и публиката, и професионалната критика.

Докато залозите за номинации все още са отворени, можете да си набележите доста от тези филми за гледане през следващите месеци - и няма да съжалявате.

Вижте в галерията кои са филмите с претенции за "Оскар", които дебютират в края на годината.

#1 e-mil 13.10.2018 в 16:03:02

Пропуснали сте "Мулето" на Клинт Ийстууд, който ще излезе средата на декември и в който освен, че е режисьор, играе и главната роля. Ийстууд не е играл от 6 години, а освен това пак е взел Брадли Купър, който беше номиниран за Оскар в наградения "Американски снайпер". Така че неизбежно ще предизвика интерес в гилдията след провала на "15:17 до Париж". * * * Името Стийв Маккуин повтаря името на друг един голям Стийв Маккуин, така че като говорите за асоциации е редно да уточнявате. * * * А изразът "дебютиращ филм" е безсмислица. Замисляйте се поне малко какво точно пишете!

Новините

Най-четените