9 извратени начина, по които Джаред Лето се подготви за Жокера

„Отряд самоубийци" излиза след по-малко от месец, а нетърпението към филма е предизвикано до голяма степен от присъствието на Джаред Лето като Жокера.

След високата летва, поставена от Хийт Леджър в „Черния рицар", въпросът е може ли Лето да оправдае очакванията за тази толкова емблематична роля.

Излезлите до момента трейлъри ни дадоха известна представа, но съвсем отделно от тях са редицата разкази и легенди относно посветеността на Лето и безмилостната му и побъркана подготовка за ролята.

Да не забравяме, че това е актьорът, качил близо 30 килограма, за да изиграе убиеца на Джон Ленън Марк Чапман - роля, довела и до заболяването му от подагра.

Самоотвержеността на Джаред Лето изглежда се е увеличила с годините. При заснемането на „Отряд самоубийци" той се заел да ужасява другите актьори и екипа не само когато се появи от плът и кръв, но и когато им изпращал съобщения и обезпокоителни подаръци. Лето е бил не просто част от филма, а плашещо присъствие на и извън снимачната площадка.

Ето постъпките, с които актьорът е шокирал по време на подготовката си за ролята и заснемането на филма.

#1 Дракон с кисело зеле 12.07.2016 в 23:59:34

Егати тъпнята, честно казано. Надявам се, не се очаква това да ме убеди, че Лето прави добра роля, защото ефектът е точно обратният.

Новините

Най-четените