Хейли Стайнфелд - скритото съкровище на Холивуд

Тя е номинирана за "Оскар" и "Златен глобус" актриса. Също така е и певица, чиито песни са достигали платинен статус в няколко държави. Въпреки това има шанс изобщо да не сте чували за нея.

Името й е Хейли Стайнфелд, а лицето й може да бъде видяно в повечето кина заради задаващия се потенциален блокбъстър с нейно участие "Bumblebee".

Участието в скъпа холивудска продукция обаче не бива да ви залъгва - брюнетката с грабваща усмивка отдавна е доказала таланта си. Още на 14 години, когато получава номинация за "Оскар". И за да оправдае съмненията, че това е било по-скоро късмет, няколко години по-късно е номинирана и за другата голяма филмова награда в САЩ - "Златен глобус".

Номинациите и евентуално отличията тепърва предстоят - на 11 декември тя навърши 22 и ако подбира добре ролите си определено я чака още по-светло бъдеще в Холивуд.

Дотогава научете малко повече за "скритото съкровище" Хейли Стайнфелд от нашата галерия.

#1 бай Йух 13.12.2018 в 04:52:04

Колкото и невероятно да звучи и в пълен разрез с разпространената градска легенда, че красивите хора са глупави, всъщност е точно обратното. Учените са установили, че красивите хора са много по-умни от грозните.... Сори....и започвам да бягам бате...

Новините

Най-четените