Ким Кардашиян отново на ръба на скандала

Ким Кардашиян определено обича да се показва гола. След като през уикенда папараци я изловиха без сутиен пред телевизионно студио, на наградите на LACMA звездата се появи направо само по сако, без нищо отдолу.

LACMA e наименованието на музея за изкуство в Лос Анджелис, който този уикенд събра цяла плеяда звезди, които уважиха ежегодната гала вечер, организирана от музея в подкрепа на киното и изкуството. В събитието се включиха над 600 знаменитости, сред които Брад Пит, Джейн Фонда, Кери Уошингтън, Салма Хайек и много други. Вижте най-известните от тях в галерията.

Акцент на тазгодишното издание на LACMA беше социалната справедливост, а специални отличия получиха актьорът Марк Брадфорд и създателят на космическата сага "Междузвездни войни" - Джордж Лукас.

Режисьорът Джордж Лукас

През януари музеят за наративно изкуство на Лукас ще участва в експозициите на музея за изкуство в Лос Анджелис. "Тайната е да дадем на децата вдъхновение и да ги накараме да разберат, че може да има свят, различен от този, който те познават, свят, за който могат да фантазират и да си представят - ние направихме нещо подобно с "Междузвездни войни"- каза режисьорът по време на партито.

Актьорът Марк Брадфорд получи специална награда.

Наградата си актьорът Марк Брадфорд получи не само заради невероятния му киноталант, но и заради социалната му ангажираност в региона. Той има галерия и благотворителна организация. Самият Брадфорт беше доста по-скромен в изказването си - "Просто сме на наистина подходящо за креативност място и аз се възползвам максимално от това".

Новините

Най-четените