Топ 10 на кошмарните трансфери през лятото

Вече изминаха четири месеца от началото на сезона в големите първенства и можем да правим равносметки за трансферите, които направиха грандовете през лятото.

Новината за преминаването на Леонардо Бонучи от Ювентус в Милан шокира феновете на „старата госпожа“ и екзалтира тези на „росонерите“.

30-годишният защитник дори получи капитанската лента и трябваше да бъде диамантът в многомилионната лятна селекция на новите китайски собственици, но вместо това, се превърна едно от най-слабите звена за тима през сезона досега.

Милан похарчи 200 милиона за нови футболисти, като привлече още трима футболисти под наем, за които ще бъдат платени още 45 млн. в следващите две години.

Вместо събуждането на спящия гигант обаче, засега сезонът за тима от „Сан Сиро“ върви посредствено, както и предишните няколко. Милан е с актив от шест победи, равенство и пет загуби в 12 мача в Серия А и се намира едва на седмата позиция, на четири точки от зона „Европа“ и на цели 12 зад лидера Наполи.

Стигна се дори дотам, че Бонучи предложи да се откаже от капитанската лента.

Дали италианският защитник ще успее да се приспособи в продължение на сезона, остава да видим, но поне засега, със сигурност, е един от най-слабите входящи трансфери попада в нашата 10-ка на кошмарните сделки на лято 2017.

Вижте кои са останалите в галерията.

Новините

Най-четените