Летящи „лисици“ и „карамели“ окупираха идеалния отбор на кръга

Лестър шампион! Лестър шампион! Ако не сте фенове на Арсенал или Манчестър Сити, които все още са в битката за титлата, няма как да не се присъедините към тези възгласи.

„Лисиците“ продължават да летят високо. Разбиха Манчестър Сити насред „Етихад“ с 3:1 и вече имат пет точки аванс на върха пред втория Тотнъм. Арсенал също е на толкова, а в следващия кръг посреща точно Лестър. „Гражданите“ имат точка по-малко от двата лондонски клуба.

Робърт Хут наби два гола за успеха на тима на Клаудио Раниери и заслужено получи място в идеалния отбор на кръга*. Неспиращият да бележи и да прави асистенции Рияд Марез също е сред най-добрите 11, като алжирецът стигна двуцифрено число и по брой голове (14), и по брой асистенции (10).

Евертън е другият отбор, който записа убедителен успех, побеждавайки влизащия в лоша серия Стуок с 3:0. „Грънчарите“ допуснаха загуби в последните три кръга на Висшата лига и вече в четири поредни мача в елита нямат успех.

Ливърпул допусна изравняване в края срещу Съндърланд, както направи и Юнайтед в дербито с Челси. Въпреки това, „червените“ пласираха човек в идеалните 11, за разлика от участниците в сблъсъка на „Стамфорд Бридж“.

В галерията ще видите идеалните 11 за 25-ия кръг на Висшата лига и защо всеки един от тях попадна в отбора.

*Отборът е изготвен на база най-високо точкуваните играчи в официалното фентъзи на Висшата лига.

Новините

Най-четените