Спечели си място за FEDDE LE GRAND

Mалко преди да застъпи зад пулта в столичния клуб Yalta тази събота, 5 май, от 23:00 ч., холандският DJ и продуцент Fedde le Grand даде интервю за феновете си, а двама от тях имат възможност да спечелят VIP билети за двама с бутилка шампанско.

Отговори пръв на въпроса кои двама известни холандски футболисти също са родени в Утрехт - родното място на Fedde le Grand - и си спечели място за партито. Отиват първите двама, които напишат на Facebook стената на Webcafe.bg правилния отговор.

А ето и какво ни разказа Fedde le Grand

Какво се случва около теб?

Какво се случва ли? След като началото на годината досега работех по новите ми проекти в студиото в Ел Ей, сега определено отново съм на път. 2011-а прекарах почти изцяло в турнета, а усещането да си потопен на 110% в правенето на музика, без да мислиш къде е следващата спирка, сложил ли си всичко в куфара, в колко часа трябва да си на летището, е до е доста различно. И сега, след толкова време в студиото, всичко започва отначало и този факт истински ме радва. От време на време забравям колко обичам да съм в клуба, да пълня дансинга с музика и да чувствам енергията на хората пред себе си. Но... приключих със студийната работа и сега съм повече от готов за клубния живот. Надявам се и вие да сте

Коя е твоята публика?

Всички, които харесват и обичат музиката ми - от 18-годишни хлапета, които отиват за първи път на клуб, до хората, които са ме гледали много пъти и продължават да се кефят на това, което правя. Моята публика са и младите хора по фестивалите, тези на моята възраст, както и по-големите и все още копнеещи да чувстват музиката. За мен тя надхвърля ограничеността на понятието „възраст", защото в наши дни музиката е в интернет, по радиостанциите, по телевизията и на живо в клубовете и фестивалите. С удоволствие ще пускам именно за всички тези хора.

Какво те вдига сутрин?

Кафето, без съмнения. Без него не мога да започна да функционирам, без кафе няма Fedde le Grand.

Кое е последното готино нещо, което ти се случи?

Мисля, че беше реакцията на публиката на сета ми от Ultra Music Festival в Маями. Хората оставиха толкова съобщения на стената ми във Facebook и в Twitter и ме накараха да се чувствам много щастлив.

Кой е любимият ти клуб?

Не го казвам, защото в събота ще пускам там, но любимото ми място е Yalta. Екипът от клуба е от истински ценители на музиката, които винаги ме оставят да пускам повече, отколкото сме планирали предварително - случвало се е да съм зад пулта за седем или осем часа. Те са ми казвали: „Хората са тук, ние сме тук, ако и ти искаш да останеш, покажи на всички какво можеш!" Свободата да се изгубиш в своя микс, да експериментираш с траковете и да се гмурнеш в музиката и да вземеш със себе си хората е едно напълно различно изживяване. Така че да, Yalta официално е моят любим клуб.

Тагове: парти, yalta, fedde le grand

Новините

Най-четените