Какво звучи в офиса на Webcafe: Анти-Св. Валентин песни

Тази седмица идва третият най-любим празник на цветарите в годината - 14 февруари, Св. Валентин. До сряда тротоарите ще бъдат заринати с червени плюшени сърца и рози. Светът отдавна се е научил, че хубавият празник е този, на който можеш да пробуташ възможно най-много неща на обикновения консуматор.

Освен всичко друго, казват, че било празник и на любовта - перфектната дата, която да проспиш завит с 15 одеала, ако не принадлежиш към обществото на щастливо обвързаните.

У нас, разбира се, имаме перфектния контрапункт на Св. Валентин - Трифон Зарезан... нищо че официално той се празнува на 1 януари. Празникът на виното помага да вдигнем щит от патриотични, леко подпийнали напеви срещу глобалната маркетингова машина, която ни убеждава колко важно е да си щастлив и влюбен на празника.

Разбира се, и тази година 14 февруари ще стане повод за края на много връзки, за смутени посещения при лекаря заради пиянска забивка, както и за много други забавни ситуации.

Всичко това ни придвижва към традиционния ни вече плейлист в понеделник и неговата тема този път - Анти-Св.Валентин песни.

Ако сте сингъл, не ви е въобще до емоции или искате да причините всички девет кръга на ада върху бившата си половинка или просто не понасяте "празника" без оглед на статуса си, нека тези песни бъдат за вас (подредени от по-леките парчета към по-тежките тресни).

Приятно слушане!

Според вас има и други песни, които заслужават да попаднат в този плейлист? Споделете ги с нас в коментарите!

#1 The Rain SS 10.02.2020 в 21:40:35

"Fuck it" на Eamon също би заемала достойно място в този плейлист.

#2 rare case 11.02.2020 в 11:33:20

Всеки си има право да харесва или да не харесва, да празнува или да не празнува. Противопоставянето е глупаво и ненужно. Както и въпросният плейлист!

#3 Оби Уан 11.02.2020 в 14:25:06

Run for Your Life, the Beatles

#4 FBInspector 12.02.2020 в 07:16:46

Е разбира се - КОНТРОЛ "Най-щастливия ден"

Новините

Най-четените