Музиканти убийци

Сексът и наркотиците вървят ръка за ръка с шоубизнеса. Но докато деструктивното поведение е донякъде прието за сферата на музиката, все пак насилието и убийството прекрачват всякакви граници.

След новината от вчера, че барабанистът Фил Ръд от АC/DC е арестуван по обвинение, че е дал поръчка за убийство на двама души, от сайта The Daily Beast събраха историите на музикантите, които са замесени в най-жестоките престъпления - независимо дали изпълнението им е било успешно или с неуспешен край.

Междувременно стана ясно, че обвиненията за убийство към барабаниста на AC/DC отпадат. Очевидно Фил Рид ще има доста да се потруди още, докато достигне постиженията на цяла серия други музиканти от близкото и не толкова близко минало.

Вижте кои са най-лошите момчета на музикалния бизнес и в какво бяха замесени те - в галерията.

#1 Дракон с кисело зеле 08.11.2014 в 16:32:53

Искам Хари да се омъжи за потника. Много ще си отиват двамата. Боклучав идиот и идиотски боклук. Само не трябва да им се позволява да имат деца.

#2 Harry 08.11.2014 в 17:59:58

Драконе, ти от легионерите на сатана ли си, че се засягаш? Ако искаш дискусия с мен, моля за факти и логика! Само с лично заяждане, не че се засягам, но не ми е интересно. Прочел съм вагон с книги, тоя неолиберализъм, тая свободия не са от днес, вйната на лудите с нормалните е от векове.

#3 kovatz 08.11.2014 в 19:28:56

Само не разбрах какво ти е виновен... КУБИЗМЪТ !!!!???

#5 Harry 09.11.2014 в 13:53:43

Кубизмът не е виновен, кубизмът е симптом, на психопатология. Уродливите картини на Пикасо не са просто "авторско виждане" и ли "авторска интерпретация", Пикасо е психопат и така вижда света, като в картините си, "творческите" му периоди са всъшност периодите на клинично развитие на психопатията му.

#6 Harry 09.11.2014 в 20:43:06

Всички те са психопати, дегенерати, боклукът на човешката еволюция, винаги ги е имало, изпълнени с гняв и налудни идеи, гневят се на света че не е какъвто искат, те са дълбоко нещастни, тайните им желания, които биха ги правили щастливи като нас, са толкова извратени и неприемливи, че те дълбоко ги крият, тази нерешима фрустрация ги подлудява. Не може да бъдат излекувани, единственото добо за тях е да бъдат затворени в лудница и тъпкани с успокоителни. Обаче от как дегенератите взеха властта в САЩ и наложиха либерализма в почти целия свят, те са на власт, овладяха финансовата, политическата власт, пуснете телевизора и ще ги видите веднага, там други не показват почти. Спомнете си от кога в изкуството навлезе грозотата, болката, извратеното, кубизма, а други луди "критици" възхваляват този сатанизъм като върха на красотата, от тогава нормалните сте във властта откачените психопати. Често чувам: Кога ще се оправиме?, кой ще ни оправи? Нима мислите че луд човек садист, на който му се убива, който може да се възбуди сексуално само ако го бичуват ще докара нормалността в света??? В стари времена такива разрушителни хора са ги изгаряли на клади, пубично, за ужас на останалите дегенерати да не смеят да мечтаят за свой си свят, но те направиха революциите, войните, либерализма, комунизма, неолиберализма, и всички сегашни революции. Спете спокойно деца!

#7 Citizen X 09.11.2014 в 21:29:00

"... Басистът, китарист и вокалист на номер едно пънк група на всички времена..." Абе, да ви еВа у журналята, тъжен апокалипсис сте сите тъдява... Фърли ви некой едно съсекско сеннчве и айде, религия, брат... Модиратурчитата-мйеталчи... Одити си НА стройежа и ни са базикайти с музиканчичи...

Новините

Най-четените