BBC учи 9-годишни какво е мастурбацията

BBC е подложена силни критики след като разпространи DVD с научнопопулярен филм за секса сред учениците на възраст между 9 и 11 години във Великобритания.

Във филма се показва реалистична компютърна анимация на двойка, която прави секс. Подробно е обяснено какво точно се случва с човешкото тяло по време на сексуален акт, информира Sun.

Освен това е обяснено какво представляват мастурбацията и мокрите сънища. В допълнение има и подробности относно това как се прави секс с човек от същия пол. Към определенията са прибавени и снимки на голи мъж, жена и малката им дъщеря, за да се види разликата в телата им.

Родителите своевременно сигнализирали властите, след като разбрали какво са видели децата им в училище. Разтревожените семейства обясняват, че са получили писмо, с което са уведомени, че децата им ще гледат филм на BBC за половата култура.

Никой обаче не си е представял, че в лентата ще има така образност. Родителите смятат, че тя филмът ще нарани невиността на децата им. Властите на Острова вече са започнали разследване по въпроса и най-вероятно медията ще понесе сериозни санкции.

#1 Оня Дето Го Трият 13.01.2012 в 11:26:38

Да се пренесем за момент на родна почва: bTV учило 9-годишни какво е мастурбацията. А 9-годишните научили bTV на куп други весели сексуални техники

#2 lele male 13.01.2012 в 11:27:38

А после били ставали зависими... Не е лесно...

#4 Ближи си сладоледа 13.01.2012 в 13:49:28

Баща казва на 11-годишния си син: - Сине, мисля, че е време да поговорим за секса. - Добре. Кажи, тате, какво искаш да знаеш? П.П. Ся, сериозно! Много от децата са оставяни да гледат порно. Това се случва вечер като си легнат мама и тати, а по кабелната след 00.00 пускат филми за възрастни. Доколкото знам Булсат ком имат порно канали, които ако са заявени в пакета могат свободно да се гледат през целия ден. За безконтролното висене в интернет пред домашния компютър да не говорим. И сега родителите какво се правят на изненадани? От моето дете научавам, че много деца гледат порно и в училище се коментира всичко.

#5 trellian 13.01.2012 в 13:53:08

Не генерализирайте, изобщо не е валидно за всички деца, толкова ранен сексуален живот започват само деца, които не са получили никаква любов и топлина от родителите си, не са приятели с тях и никого не чувстват близък - те израстват невероятно самотни и не намират никакъв друг начин да получат любов, топлина и контакт с друго човешко същество, освен безразборен секс.

Новините

Най-четените