ПИБ: Подложени сме на криминално организирана атака

Първа инвестиционна банка спира обслужването на клиенти след 15.00 часа днес и това ще продължи през уикенда. Ръководството на банката разпространи изявление, в което заявява, че финансовата институция е „обект на безпрецедентна криминално организирана атака от слухове и злонамерени публични изказвания".

„Само днес сме изплатили на клиенти, дошли в банката, общо над 800 милиона лева. Банката разполага с достатъчно пари в брой и различни инструменти, за които е необходимо технологично време, за да бъдат налични в банката", пише в съобщението.

Банката ще обслужва нормално клиентите от понеделник. Ннлайн банкирането работи, но системата е натоварена. Затова клиентите могат да имат проблем при използването на e-fibank или My Fibank. От банката съветват в този случай клиентите да изчакат и след известно време да опитат отново да извършат транзакцията.

#1 Borracho 27.06.2014 в 15:55:52

Опаааааааа. Още ли "няма за какво да се притесняваме"? И пак гнусния Ахмед с аверчетата от ДПС и още по-гнусната свиня Пеевски и още-още по-гнусната му майчица ще се отърват.

Новините

Най-четените