Волен срещу гадовете нечестиви

Бяхте забравили за него? Не, след като мина през Москва, напусна Народното събрание и се скри от хоризонта, звездата на Волен отново изгря, за да каже истината за служебния кабинет - от А до Я, или от първия до последния министър.

Съвсем в духа на своите православни възгледи, той побърза да оприличи тези служебни дяволи за „гадове нечестиви" и да подчертае дебело измамата на назначаването им, защото „един човек, който е избран с измама, какво може да назначи освен измамници", както пише възмутено той. После нарежда всички министри в кабинета - който не е последовател на Сорос или колониалист, американска агентура, нито е бил забелязан да протестира срещу нещо, си има биография. А с подходящия тон и това звучи като обида.

Волен Сидеров е притеснен за двата месеца, в който кой знае какви ще ги забърка служебният кабинет. Такова притеснение обаче отсъстваше по време на заседанията на 42 НС, на които депутатът гласуваше и особено на онези, на които отсъстваше заедно с цялата си партия.

Като един истински противник на задкулисието, той се появяваше и изчезваше от публичното пространство в зависимост от това до каква степен са засегнати интересите на Русия. Смел, като истински лъв, изскочил в името на българските земи от пиедестала пред Съдебната палата, Волен дори беше готов да разформирова партията си. Но не го направи заради стотиците писма в негова подкрепа, за които научиха единствено зрителите на партийната телевизия „Алфа".

Ако сега може да излива възмущението си срещу „агентите на американците", за които „българският народ по-добре да мре", когато след два месеца и това отмине, партията му ще е изостанала далеч от националистическите си събратя на предсрочния вот и ще прави компания на позабравената РЗС и ББЦ под чертата.

#1 Калитко 08.08.2014 в 19:58:52

Златинче, това го знаем бе душа, напиши нещо интересно, смислено ама то отде толкова акъл у тебе. Сигурно си на 18-20 години.Не е хубаво да се опитваш да изграждаш в хората мнение за този или онзи.Я се замисли с малкото си крехко мозъче и ми отговори - можеш ли да напишеш нещо положително за някой от политиците на прехода...не само за Волен а за всичките.Някак като че ли стана модно да плюем по Волен...не че съм негов привърженик...ама се чудя как не забелязвате малоумщините на доказани тъпанари като Бойко, на огромните щети които нанесе на България Костов,Симеон,Милен Велчев, Доган (първия осъден за тероризъм в България), каква къса памет имате като народ бре.

#2 peet 08.08.2014 в 21:05:51

Браво, Калитко, много хубаво си ги изброил всички гадове. Ама май в бързината си забравил някои. Можеш ли да се сетиш?

#3 Оня Дето Го Трият 08.08.2014 в 21:56:57

Е то народ от Калитко-вци може само такива като Болен да харесва Нек'си дори Доган ми е една идея по-симпатичен от тоя галфон дето направи думата "патриот" мръсна дума.

#4 Калитко 08.08.2014 в 23:24:53

Хаха, разбира се мога да се сетя за всичките ама ще стане един ферман та знае ли се. Относно -Оня Дето Го Трият- към сегашно време ще е по удачно да си смениш ник-а с нещо от рода на -Онзи Дето Го Клатят- . Поинтересувай се малко за доган и това какво е причинил на народа ни и ако наистина ти е симпатичен след това спокойно можеш да се причислиш към графата убийци на българският народ.

#5 Оня Дето Го Трият 08.08.2014 в 23:35:12

А ако мислиш, че Болен нещо хубаво е донесъл на българския народ, значи верно си Калитко

#6 Калитко 08.08.2014 в 23:37:45

Като за начало може да прочетеш това..... http://www.kalushev.com/bunovo2.html

#7 Калитко 08.08.2014 в 23:47:34

Уточнил съм в 1вия си пост че не съм привърженик на Волен...трябва да четеш.Ако ти мислиш обаче че въобще някой ще донесе нещо хубаво на България тогава ще ти подаря ник-а си.Бях писал в друг мой пост продажен народ - продажни политици - продадена държава. Въжето вече е на вратовете ни, мърдане няма...трябва само да мине малко време.

#8 dedo adji 09.08.2014 в 00:19:27

Щом Ончо и Златина оше се лигавят с Волен, значи още не е за изхвърляне. Ако е мъжкар ще преглътне каквито е имало обиди и ще се обедини с Валери Симеонов да създадат една здрава контра на ДПС.

#9 Оня Дето Го Трият 09.08.2014 в 09:32:33

С такъв баш-патриот като Болен и с такъв електорат като тия двамата отдолу, тая държава е за закриване

#11 Оня Дето Го Трият 09.08.2014 в 15:21:48

Щял да сложи здрава контра на ДПС Изглежда само двамата малоумника по-долу не са разбрали, че Болен цяло година управлява ЗАЕДНО с ДПС. Да го напишеме по-бавно, щото двамата малоуника четат и мислят по-бавно: БОЛЕН СИДЕРОВ 1 ГОДИНА УПРАВЛЯВА ЗАЕДНО С ДПС!

#12 Антикомунист 10.08.2014 в 10:36:00

Калитко,Доган е ваше соц производство другарю. Вие го създадохте,вие комунистите. Злото на България се казва Болен Сидеров,той е туморът,той е фекалията в чинията ти,понятно товариш?

#13 Галфонсо 10.08.2014 в 12:10:36

Калитко как удобно пропуска обаче името на Педро швейцареца Той с Моника са света вода ненапита, нищо че и даде държавни поръчки по времето на Първа Тройна Коалиция в размер на 20 милиона. За Хохегер да не споменаваме и там колко държавна пара отиде в любовницата му в пълен конфликт на интереси. Ама Калитко като един истински калитко тези неща не ги вижда, щом партията-майка ги върши тези зулуми, значи не са зулуми и Бойко е виновен

#14 Сашо 10.08.2014 в 13:04:08

Защо се гаврите така с този човек? Грях е да се подигравате на човек с очевидни психически отклонения. Оставете го да си бие главата в някоя ъгъла и не ни занимавайте с него повече. Единственото, което трябва да изпитваме към хора като Сидеров, е съжаление и желание да им помогнем при лечението им.

#15 conscience 11.08.2014 в 09:03:55

Тука явно ще коментираме коментара на Калитко - ясно е че някъде съществуват и хора, за които бръщолевенето на волен по алфа е нещо повече от ремикс на съвременни маргинални хипотези. И какво излиза от прочита - не плюйте по волния щото има и по-големи маскари от него, освен това той е във видимо неравностойно положение, освен когато е депутат.

Новините

Най-четените