Мая Манолова допусна съюз с АБВ

Социалистът Мая Манолова определи представената вчера програма на втория кабинет "Борисов" като "сборник от мечти". Според депутатът от БСП няма механизъм за превръщане в реалност на изброените на 160 страници мечти.

"Това са голи обещания, няма финансиране и механизми. Прилича на една голяма лъжа към българските граждани", каза тя пред bTV. Манолова отбеляза, че в икономическата и социалната сфера или при плановете за финансиране "няма нито едно число".

Относно проблемите в БСП, Мая Манолова посочи, че кауза за нея и колегите й е да имат най-привлекателната партия. "През времето в опозиция си прецизираме политиките", посочи тя.

Манолова обясни, че в левицата в момента работят по проект за надграждане на БСП, който обаче не е свързан с промяна в лидерството и със сепаративни действия.

Според Манолова БСП трябва да търси партньор преди изборите, ако иска силна лява местна власт. Тя каза, че хората, които искат социална местна власт, ще разберат съюз с АБВ, но ще бъдат взискателни към начина, по който ще бъде постигнат.

Новините

Най-четените