Слави ще търси участници в политическия си проект в Лондон

Шоуменът Слави Трифонов продължава да набира желаещи да вземат участие в политическия му проект. Той ще продължи търсенето на морални, образовани и способни българи във Великобритания.

В събота водещият ще бъде в Лондон, където ще се проведе разговор с Трифонов. Събитието е организирано от Българския студентски клуб към Univercity College London. Модератор ще бъде Румен Чолаков, който е председател на Управителния съвет на Милениум Клуб България.

Същата организация подкрепи кандидатурата на Ирина Бокова за генерален секретар на ООН през 2016-а година.

На 13 ноември Слави съобщи чрез отворено писмо, че над 2 000 човека са изявили желание за участие в политическата му инициатива. Тогава той каза, че с това процесът далеч не е завършил и всеки, който има качества и възможности, би могъл да се включи.

По думите на водещия по време на своеобразния кастинг са му писали българи, завършили престижни учебни заведения като Кеймбридж, Йейл и Харвард, както и такива с успешен бизнес в чужбина.

#2 VK 25.11.2017 в 01:00:14

тия , с успешен бизнес ги видяхнме! 800000 дни! Кое точно не сме играли, та наново кастинг?

#3 AlahAkbar 25.11.2017 в 18:50:45

Защо ни занимавате с тоя нещастник?

#4 straight 27.11.2017 в 08:43:59

Много ми е интересно - ако си успял да устроиш живота си в Англия (примерно), чустваш се добре и имаш приличен стандарт, от къв дявол ще ти е да се връщаш в БГ? Още повече, под знамето на тоя нещастник! Това не го ли гледахме вече около 2000та година, с идването на Крадлив Дедо (царя-премиер). Очевидно, има още доста за разграбване в милата ни Родина.

Новините

Най-четените