"Атака" иска България да влезе в коалицията на Путин срещу ИДИЛ

Парламентарната група на "Атака" внесе в НС проект за присъединяване на България към международната антитерористичната коалиция срещу "Ислямска държава", инициирана от президента на Русия Владимир Путин пред Генералната асамблея на ООН.

За това съобщи лидерът на партията Волен Сидеров в парламента. В проекта се подчертава, че страната ни не изпраща български военни контингенти за нуждите на международната антитерористична коалиция. А се предлага България да осъществи логистична поддръжка и подкрепа с материални и нематериални средства.

Сидеров коментира пред журналисти, че подкрепата на България е символична. Според него е логично страната ни да се присъедини към тази коалиция и това ще е много сериозен знак и към Европейския съюз, който по думите му "блокира пред бежанската вълна".

#1 TheRock 06.10.2015 в 13:11:44

Дайте на Сидеров един калашник да върви!!!

#2 TheRock 06.10.2015 в 13:17:33

Доста кинти е захлебил Сидеров от Русия!!! Продажна руска к*рва, това е Сидеров!

#4 Rowan 06.10.2015 в 17:04:20

Ах, като никога да съм съгласен със Скаличката... и с двата му коментара! Скаличка, плюсчетата са ти от мен

#5 HiFresh 06.10.2015 в 17:18:49

Предлагам на цялата група на АТАКА и тези, които са гласували за тях, да се осигури транспорт до Сирия, съответно оръжие и да дадат пример в борбата срещу ИДИЛ. Ако ги е шубе да се бият с оръжие, да им дадат метли и да метат летището на братушките, да сервират в столовата или да чистят тоалетните. За това тези розовочервени капундери стават.

#6 deowin 06.10.2015 в 17:55:02

В случай, че не ви беше ясно от коя страна на цивилизацията стои Путин, Сидеров влиза с мощен шут и ви го изкрясква в ухото. Не, откровено малоумни дебили, които подкрепят дадена кауза, не я опорочават задължително. Но са доста добър знак, че може би има нещо гнило, и си струва човек да се замисли. Вие замислихте ли се?

#7 dedo adji 06.10.2015 в 21:24:33

Путин принадлежи към същата цивилизация като Обама. Просто си иска своя дял от световното господство, за което Обама претендира за монопол. Политическото самоубийство на Сидеров е без значение и за единия и за другия. Сидеров изпърдя десетината гласа, които му агитирах на всички досегашни избори, и вероятно още хиляди други. Не е грях да се съюзиш и с дявола за постигане на определена цел, но едностранното обвързване е самоубийство. Самоубийци не подкрепям. Сидеров умря, но каузата "Да си върнем България" е жива. И ще се намерят достатъчно българи да я подкрепят.

#8 deowin 06.10.2015 в 21:53:15

>Путин принадлежи към същата цивилизация като Обама Говорех за страни на цивилизацията. А Путин е от същата страна като Обама точно толкова, колкото ти си от същата страна като Айнщайн. Относно неспособността ти да го осмисилиш, мислиш ли, че хора като Сидеров, Станишев, Пеевски си дават сметка колко големи тъпанари са и колко са вредни за държавата? В това отношение ти изглеждаш същият. Безкомпромисната арогантност на подобни тъпанари е проказата на България, основната причина за нейното падение.

Новините

Най-четените