Джамбазки: ЕК да не допуска инвестиция на Volkswagen в Турция

Европейската комисия не трябва да допуска Volkswagen да инвестира в Турция. Това заявява в своя позиция евродепутатът Ангел Джамбазки по повод колебанията на автомобилния гигант къде да построи новия си завод - у нас или в Турция.

Според Джамбазки не е редно европейско предприятие с публично участие да прави подобни големи инвестиции в ислямизираща се държава, в която "открито се нарушават човешките права".

Евродепутатът също така се обяви срещу това европейските работници да бъдат ощетявани, като производството се изнася толкова близо до границите на общността.

"Не е ли евентуалното допускане на инвестиции от страна на Volkswagen в Турция поредното лицемерие и проява на двойни стандарти от страна на ЕК?", коментира Джамбазки и допълва, че това е поредна проява на двойни стандарти спрямо страни като България.

Днес ще се проведе първото заседание на Европейския парламент в Страсбург, на което Джамбазки ще изложи позицията си.

#1 dedo adji 17.09.2019 в 00:17:51

Хвала на Джамбазки, но в случая проявява наивност. Големите пари никога не са се ръководили от идеални цели. И идеалистичният, загрижен за правата на човека ЕС нехае за настъплението на исляма. И двойният стандарт, не само спрямо България, е традиционна еврогейска практика.

#2 deowin 17.09.2019 в 01:29:15

>Не е ли евентуалното допускане на инвестиции от страна на Volkswagen в Турция поредното лицемерие и проява на двойни стандарти от страна на ЕК? А не е ли двоен стандарт и лицемерие тоталното нехайство и незаинтересованост към човешките права на големи групи в собствената ти страна, докато в същото време се правиш, че милееш за зачитането на човешките права и ги използваш като аргумент когато ти е удобно на дневния ред? Че и исляма ще ми споменава при това в същото изречение - нали уж за човешките права ревеше, те не включваха ли и правото на вероизповедание? Как може конкретната преобладаваща религия в една страна да е аргумент против инвестиции в нея ако си уж толкова загрижен за човешките права? Джамбазки е такава долна подлога и лицемерно мекере, че няма повече накъде.

#3 deowin 17.09.2019 в 01:33:28

.. и да, естествено, че редовните лапнишарани и любители на тъпанарска популистка реторика ще ръкопляскат въодушевено. Овцете са си овце. И най-простият овчар да им дудне на кавал, те пак ще си блеят доволно.

#5 dedo adji 17.09.2019 в 11:15:22

...Джамбазки е такава долна подлога и лицемерно мекере, че няма повече накъде... Има. Има едно отвратително шарено прасе, което се грижи само за правата на циганите и педерасите в България и на негрите и мюсюлманите по света. И то и ортаците му нехаят за задълженията на тая измет.

#7 SamVaims 17.09.2019 в 13:43:32

"Има едно отвратително шарено прасе, което се грижи само за правата на циганите и педерасите в България и на негрите и мюсюлманите по света." Типичният българин патриот - МРАЗИ цигани, педераси, негри и мисюлмани. Бро, народът ти слуша чалга, гледа турски сериали, трича /беси/ кучета, играе мъжки хора, вярва във ванга, кукери и пр. Нима не виждаш в това проблема?

#8 Kenny McCоrmick 17.09.2019 в 13:55:37

Много сте жестоки към дребния хер Флик. Сигурно просто е сменил дилъра...

#9 dedo adji 19.09.2019 в 11:27:07

Кво е това Бро, бе лумпен? Тук братя могат да ти бъдат само прасето и чукчата. Пардон, пропуснах ибрикчията. То и прасето не те иска за брат, само за клакьор. Български лумпен не може да бъде брат на американски. Айде, още ли не си се потурчил?

#10 Nenimir 22.09.2019 в 07:09:26

Всеки бизнес си гледа интереса и Фолксваген не са изключение. Един човек, който претендира че е политик би трябвало да си зададе въпроса защо България не бе одобрена. Но разбира се никой български политик не го прави, по лесно е някой друг да е виновен, защото тогава няма нужда да се трудиш и да решаваш проблемите на държавата си. Но при наличието на толкова шарани, които си мислят че в държавата всичко е наред, явно такъв политик им трябва.

Новините

Най-четените