Правителството има план за съкращаване на администрацията

Правителството има план за съкращаване на администрацията. Това заяви премиерът Бойко Борисов преди началото на първото заседание на Министерски съвет за новата година.

"Това, което вицепремиерът Томислав Дончев го е казал, го привеждайте в необходимия вид", се обърна Борисов към министрите си, цитиран от news.bg.

Борисов честити на всички празниците и обяви, че държавата е регистрирала рекордни приходи в държавната хазна.

"Честита Коледа и Нова година на всички. Отчетохме се на съвещанието с рекордни приходи, така че да вложим усилия на първо място за образование, здравеопазване, иновации, технологии", каза премиерът.

#2 Nenimir 03.01.2019 в 20:10:52

" Отчетохме се на съвещанието с рекордни приходи, така че да вложим усилия на първо място за образование, здравеопазване, иновации, технологии", каза премиерът." Ма разбира се, един добър старт е електронната система за винетки, доказателство че дори лазер в ръцете на маймуна не може да бъде нищо повече от камък. Очаквам с нетърпение следващите иновации

#3 Dox 03.01.2019 в 22:51:31

Не знам защо, но като прочетох горното, в главата ми нахлуха обичайните звуци, които се чуват, когато овчар се занимава с повереното му стадо: Я, я, я, р-р-р-р-р-р! Убре-е-е-е-ей! Я, я, я, р-р-р-р-р-р! У д**ба вашта м**ка д**ба! Р-р-р-р-р! Де бре-е-е-ей!

Новините

Най-четените