Какво ни учеше чичо Чарли

От раздялата на Чарли Шийн и "Двама мъже и половина" се случиха много неща. Чарли видя екранното си погребение, а после започна да го конкурира неуспешно със свой сериал. Продуцентът на сериала Чък Лори обеща да напише книга за проблемите си със звездата, но не го направи, за разлика от партньора му на екран Джон Крайър, изиграл Алън, чиито мемоари се очакват следващия месец.

Тази година сериалът свърши с глупав край и нисък рейтинг след 12 сезона в ефир, 4 от които с участието на Ащън Кътчър, вместо Чарли.

Има обаче нещо, което не се е променило

Култът към Чарли Шийн е толкова голям, че няма да се учудя някъде вече да има секта, която да го почита като божество - примерно чарливисти или шийнити, и да посрещат всеки негов туит като знамение свише.

Естествено библията на библиите за всеки мъж и жена с чувство за хумор е „Двама мъже и половина” и безспорно една от причините за вселенския успех на сериала е мъдростта, която струеше измежду привидно строго анатомичния хумор. А като малък ми казваха, че нищо няма да науча от гледане на телевизия...

Ето част от най-важните изводи, които съм си направил за живота от „Двама мъже и половина”

Автор: Тео Чепилов, Go Guide

#1 Nikkor 22.03.2015 в 21:07:33

"Или описано красиво от Бърта на Алън с думите: „Защо? Ще ти кажа защо. Защото брат ти е въплъщение на смелите, надъхани хора, които са направили тази страна велика. Той никога не се обезкуражава; винаги преследва това, което иска; не знае значението на глагола „предавам се”. И ако такъв мъж не може да свие сармите на някаква си танцьорка – не искам да живея в тази Америка!” Доколкото си спомням истинските думи на Бърта към Алън бяха : "И ако такъв мъж не може да нацапа слабините на ..."

#2 impact 22.03.2015 в 21:11:16

Искам афторът да посочи серията, в която Чичо Чарли кара Мерцедес SL600. Аз твърдя, че няма такава!

#3 ImaIma 22.03.2015 в 23:23:22

Колкото да ми е любимец Чарли не съм съгласен, че с участието на Аштън Кърчър е пробвал. Четири сезона е голямо постижение за смяна на главен герой!

Новините

Най-четените