Десет сериала с противоречив финал

За един сериал никак не е лесно да натрупа голяма фен база.

Изисква се увлекателен сюжет, правдоподобни герои, жив и интересен диалог, и разбира се - талантливи актьори, които да пресъздадат всичко това.

Но веднъж запалени по дадена поредица, почитателите едва ли ще я изоставят чак до самия й край.

Затова и очакванията към последния епизод на любимото шоу винаги удрят тавана.

Всеки иска да види точно онази развръзка, която счита за най-близка до своето разбиране. освен това неразплетените загадки трябва да получат своя отговор, добрите - да възтържествуват (с малки изключения), а лошите - да бъдат наказани, нали така?

Затова и нищо не предизвиква по-голям конфликт у зрителите, от спорна и неудовлетворителна последна серия на любимия им сериал. Повярвайте ни, не един и два скандала между приятели са се развихрили именно около дискусии за сериали.

Да, Game of Thrones е най-пресният и най-ярък пример колко спорове може да се заформят само заради няколко странни решения на сценаристите.

В галерията ще видите още девет примера за противоречиви финални епизоди на сериали, утвърдили се като любими на зрителите.

#1 twoflower 22.05.2019 в 08:00:32

Авторът да си напише домашното: "Семейство Сопрано" го спряха така, защото Гандолфини (Тони Сопрано) почина неочаквано преди снимките на 7-ми сезон.

#2 red 25.05.2019 в 17:55:08

Айде ти да си напишеш домашното. Сопрано свършва през 2007-ма. Гандолфини умира през 2013-та.

#3 Онуфрий 25.05.2019 в 22:27:24

В скоро време едва ли някой ще измести от първото място за вбесяващо малоумен завършек на сериала Изгубени.

Новините

Най-четените