Епохата на героите: Какво ще се случи в новия сериал от вселената на Game of Thrones?

Новият проект на HBO и създателя на Game of Thrones Джордж Р.Р. Мартин ще бъде една от най-очакваните продукции за феновете на сериала. Вече е поръчан пилотен епизод за сагата, а от анонсите става ясно, че действието ще се развива няколко хиляди години преди събитията в GoT - поне част от повествованието ще се базира на т.нар. Епоха на героите.

Тази епоха е богата на митове и легенди. В книгите на Мартин става ясно, че тя не е оставила писмени свидетелства, а споменът за нея се предава от поколение на поколение под формата на устна история.

Мистичното описание подсказва, че нищо не е такова, каквото сме мислили, че знаем за историята на Вестерос. Дори само тази енигма отваря стотици врати към сюжетни обрати, от които продуцентите и сценаристите могат да се възползват.

"Сериалът ще проследи залезът на света от златната Епоха на героите в най-мрачния му час. Само едно нещо е сигурно: от ужасяващите тайни от историята на Вестерос до истинския произход на Белите бродници, от мистериите на Изтока до легендарната династия на Старк... това не е историята, която мислим, че познаваме".

Но ако в новия сериал няма да видим добре познатите герои от Game of Thrones, остава интересен въпрос - за какво всъщност ще се разказва в него? The Wrap предлага няколко възможни линии, по които може да се развие той - вижте 11-те хипотези в галерията.

П.С. ВНИМАНИЕ: Възможно е да попаднете на спойлери от досегашните сезони на Game of Thrones.

Новините

Най-четените