Нетатуираните

Кръстове, крила, образи, имена на любими хора, азиатски и еврейски символи и поговорки – тауировките станаха почти задължителна част от самоличността на съвременните футболисти.

Дори един от най-великите в този спорт Лионел Меси се подхлъзна и нашари тялото си, но други все още успяват да се опазят от мастилото.

В миналото много малко играчи се брандират с различни символи, но като че ли вододелът дойде в края на миналия век. И разбира се, както много други, и тази мода беше започната от Дейвид Бекъм.

Легендарната седмица прави първата си татуировка през 1999 година, когато се ражда първият му син – Бруклин. Бекъм татуира името на детето си с готически букви на кръста. И както знаем за татуировките – без една може, с една – не.

Най-показателният пример, че татусите не са белег за величие е Кристиано Роналдо. Португалецът не се татуира, за да може да дарява кръв.

В галерията ще видите още примери за футболистите без татуировки.

#1 http 30.04.2015 в 14:05:44

Айде, айде... Всичко е въпрос на личен избор и предпочитание. Има много добри хора с татуси, има и много без... Стига с тия плитки заключения.

#2 kaka2202 30.04.2015 в 23:18:31

Оправете си статията И Ашли Коул,Нойер,Оскар и Яя Туре имат татуси. А отделно това,че имат татуси не определя кой колко добър играч е,но пък говори за други работи.

#3 Реалист-2 01.05.2015 в 14:19:24

На Кристиано Роналдо не са м проблем татусите, а ВЕЖДИЧКИТЕ! Направо не мога да му гледам физиономията с тези изписани вежди, отврат. Иначе евала, че не се е нашарил като скицник на художник. Подкрепям правото на всеки да избира как да изглежда, но въпреки това не ме кефят татусите, затова лично аз не бих си направил. Дразнеща е обаче модата да се "шариш" от 15-годишен и то с някакви пълни безумия, както и татусите, които май само в БГ са още актуални - разните писаници по тялото. Но както казах - всеки си решава сам на какво да прилича

#4 http 01.05.2015 в 16:17:14

Реалист Модата си я има още, даже се забелязва подем Аз имам доста мастило под кожата, но не ми пречи да си дупча билета в метрото, да спазвам правилата и съответно да претендирам, че съм нормален гражданин. По-добре да де избягва татуирането в ранна възраст, защото после повечето съжаляват (заради неподходящ татус, а не защото са се нашарили). Още нещо - татуирането си е изкуство, ако имаш добър изпълнител. Разни халтури са недопустими за мен...

Новините

Най-четените