Розата, която ухае единствено за Челси

Челси не изживява един от най-добрите си сезони. Единственият шанс за трофей пред „сините“ остана ФА Къп, където тимът на Антонио Конте ще се изправи срещу Манчестър Юнайтед на финала.

Очаква се и напускането на италианеца след края на сезона, а Конте, със сигурност, ще иска да си тръгне като победител от „Стамфорд Бридж“.

Колкото и неприятно да е усещането в Челси след шампионския минал сезон през този тимът да е извън Топ 4, то има един фен, който остава верен на „сините“ и в най-трудните моменти.

Името й е Софи Роуз и тя не е просто обикновена фенка на Челси. В последните години Роуз е определяна за най-секси фенката на лондончани, като е и водеща по фенската телевизия на „сините“ – CFC FanTV, отговорът на Челси на Arsenal FanTV.

“Истинска лудост е. Когато аз започнах, нещата не бяха в такъв мащаб, както сега. В другите медии не се дава такава гласност на феновете, а е хубаво да се чува тяхното мнение”, споделя Роуз.

Софи не се свени не само да коментира мачовете на своя отбор. Появявала се е и по Arsenal FanTV след дербита между двата тима.

Не се притеснява да говори и за евентуални заместници на Конте, като определя Масимилиано Алегри – един от възможните варианти пред Челси и човекът, наследил Конте в Ювентус – за „твърде плах“.

Преди години пък искаше да бъде помощник на Жозе Моуриньо, а най-голямата й мечта е един ден самата тя да застане начело на Челси.

Разбира се, едва ли някой смята, че това е възможно, но мечтите са безплатни, нали? Вие не сте ли мечтали някога да изведете футболистите на любимия си отбор от тунела, а целият стадион да скандира името ви?

Така е с всички фенове, така е и със Софи. Поне засега обаче ще се задоволим да се радваме на присъствието й единствено по фен телевизията на Челси.

Вижте повече в галерията.

Новините

Най-четените