Весели празници с живата коледна елха на UFC - Ариани Селест

Феновете на UFC получиха ранен коледен подарък от любимото ринг момиче на организацията.

Прелестната Ариани Селест се украси като живо коледно дръвче в секси фото сесия и зарадва не само феновете на бойните спортове, но и над три милионата последователи в профила си в Instagram.

32-годишната Ариани е момиче на UFC вече повече от десетилетие, като първата й поява покрай октагона бе в Лас Вегас през 2006-а, откогато стана истинска сензация сред феновете.

Селест се е снимала за редица мъжки списания, сред които Playboy, Maxim и Sprots Illustrated, а през 2012-а Maxim я включи в списъка си със 100-те най-секси жени на планетата, класирайки я на 18-а позиция.

2018-а се очертава да бъде изключително интересна за привържениците на UFC.

В навечерието на новата година ще гледаме мач за титлата в главното събитие на UFC 219. На 31 декември Крис Сайборг ще се бие с Холи Холм за колана в категория „перо“, а цялата карта също е доста интересна. Хабиб Нурмагомедов се завръща в клетката след повече от година и ще се изправи срещу Едсон Барбоса. В друг интересен мач Карлос Кондит среща Найл Магни.

По-голямото събитие обаче, което очакваме, е UFC 220, когато ще се решават титлите в тежка и полу тежка категория. Стипе Миочич ще защитава колана си при най-тежките срещу сензацията Франсис Нгану, а в подгряващото събитие ще гледаме бой за титлата в полу тежката между шампиона Даниел Кормие и Волкан Йозремир.

Но дотогава все още има време. Засега може да се фокусираме върху прелестната Ариани Селест, увита в коледни лампички. Вижте повече в галерията.

Новините

Най-четените