Слава Богу, че не им проверяват бельото: Екипите на US Open 2017

И тази година на Уимбълдън прекалиха със следенето дали се спазват правилата. На няколко пъти се наложи играчи да се връщат в съблекалните и да се преобличат, след като "ченгетата" не харесаха цвета на... бельото им. В правилника е записано, че всичко трябва да е бяло и това си е.

За радост всички турнири от Големия шлем са различни и стриктни правила за дрескода има само в Лондон. Месец и половина след единственият "мейджър" на трева идва време за US Open, а в Ню Йорк доставчиците на екипировка развихрят фантазиите си.

Резултатът винаги е шарен и интересен, а тази година не прави изключение.

Ретро колекцията на adidas наистина хваща окото, въпреки че не донесе късмет на един от фаворитите за нещо голямо на кортовете на "Флашинг Медоус" Александър Зверев.

Nike се отърси от неоновата тенденция от миналия сезон в Голямата ябълка и облече звездите си в относително балансирани екипи.

За съжаление видяхме "сивия" Григор Димитров само в два мача след ранното му отпадане от Андрей Рубльов - един от представителите на Следващата генерация, за които от Nike осигуриха по-разчупени екипи.

Вижте в галерията как се представиха на публиката в Ню Йорк някои от големите звезди на тениса.

Новините

Най-четените