Голи атлети

Носителят на две титли от турнири от Големия шлем Стан Вавринка позира гол за американското спортно списание ESPN. Анонс за него публикуван снощи, а интервюто и цялата галерия ще излязат на 6 юли.

"Моето тяло е за моя тенис, за моя спорт. Съвсем не съм модел. Не тренирам, за да се показвам на плажа, а за да играя добре на корта", казва пред ESPN Вавринка, който тази година спечели "Ролан Гарос" след победа над световния № 1 Новак Джокович.

ESPN всяка година публикува списанието си "За тялото", за корица на което позират някои от най-известните атлети, но голи. Във въпросното издание през последните години едни от най-популярните фигури на спорта позират както майка ги е родила в специални фотосесии.


В средата на юли се очаква новото издание. Докато го очакваме с нетърпение, вижте в галерията фотосесиите с голи атлети от 2014 г.

#1 тъп 30.06.2015 в 19:54:21

сексуалните "особености" на много топ атлети са причинени от приеманите хормони и прекурсори, основно на половите стероиди и растежния хормон. а братята и сестрите от левия бряг точат лиги...

#2 MarkModel13 30.06.2015 в 22:30:57

Ай стига с това порно бе ! За целта си има сайтове с огромна популярност.

Новините

Най-четените