Евра избра Ювентус

Настоящият капитан на Манчестър Юнайтед Патрис Евра е дал принципното си съгласие да премине в италианския гранд Ювентус, разкриват медиите на Острова. Интерес към френския национал проявяваха Интер и Монако. Италианският шампион е готов да плати два милиона паунда за правата на френския национал, като му предлага освен възнаграждение в размер на 70 хиляди евро след данъци, но също така и възможността да играе редовно.

След пристигането на младия английски талант Люк Шоу на "Олд Трафорд" се очаква изявите на 33-годишният ляв бед да бъдат силно ограничени. Неотдавна Евра поднови договора с клуба, а новият мениджър Луис Ван Гаал е заявил. че държи да разполага с играч, притежаващ авторитет в съблекалнята и утвърдено име сред феновете, с каквито разполага французинът. Въпреки това холандецът не може да гарантира редовни игрови изяви на Евра, който пък е получил одобрението на съпругата си за преместване в Торино.

Итнересът към дългогодишния втори капитан на Юнайтед от страна на Юве може да бъде използван в трансферните преговори по привличането на чилийския халф на "старата госпожа" Артуро Видал. Опорният полузащитник е обект на интерес от страна на Манчестър Юнайтед още от миналото лято, когато тогавашният мениджър Дейвид Мойс се провали в опитите си да го привлече. Според последните информации, грандът от Торино се е съгласил да се раздели с правата на Видал за сумата от 32 милиона паунда.

Новините

Най-четените