Мартино: Атлетико ни превъзхождаше

Треньорът на Барселона Херардо Мартино призна, че футболистите на Атлетико (Мадрид) са имали надмощие в определени моменти от първия мач за Суперкупата на Испания, завършил снощи 1:1. Срещата се игра на „Висенте Калдерон" и този резултат е по-изгоден за Барселона преди реванша на „Камп Ноу".

Бившият нападател на Барселона Давид Вия изведе Атлетико напред, но влезлият като резерва на Лионел Меси Неймар изравни в средата на второто полувреме.

„В отделни части от мача Атлетико игра по-силно - обясни Мартино. - 1:1 е резултат, който отразява това, което се случи на терена. Атлетико доминира преди почивката, а ние през второто полувреме.

„Мачът беше труден за Меси и колегите му в халфовата ни линия, тъй като те трудно задържаха топката. Отделно нашите нападатели нямаха достатъчно пространство, в Атлетико се бяха подготвили много добре за този мач. Трябва да отлича добрата игра на защитниците и на двата отбора."

Мартино призна, че днес Меси ще премине на допълнителни медицински прегледи, тъй като вчера имаше мускулни проблеми след сблъсък на терена, заради които беше сменен на почивката.

Новините

Най-четените