Тотнъм иска Ерик Ламела

Тотнъм е готов да предложи 30 млн. паунда за звездата на Рома Ерик Ламела, твърди "Дейли мейл". Ръководството на "шпорите" обсъжда варианта от няколко дни, а скоро може да има официална оферта за 21-годишния аржентинец.

Мениджърът на лондончани Андре Виаш-Боаш иска неговият отбор да играе в схема 4-3-3 и аржентинецът би паснал с богатата си вариативност в офанзивен план.

Бившият играч на Ривър Плейт отбеляза 15 гола в 33 мача за "вълците" през миналия сезон и попадна в полезрението на редица европейски клубове.

Повечето от тях обаче на този етап смятат, че 30 млн. паунда е доста висока цена за играч, който още се развива. В дните, в които Реал Мадрид изкушава по различни начини Тотнъм за Гарет Бейл, "шпорите" търсят нови алтернативи.

Евентуалната продажба на уелсеца обаче не е свързана с привличането на Ламела, който е следен от англичаните вече около година.

Подобен трансфер няма да евтин, но от друга страна аржентинското крило би било добра инвестиция, тъй като е в началото на кариерата си, отбелязва "Дейли мейл" и на по-късен етап може да бъде продаден дори на печалба.

Новините

Най-четените