В ЦСКА ще обясняват днес за новия бой

Треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски ще обяснява днес пред медиите защо се стига до бой сред неговите футболисти. Това трябва да стане на пресконференция по обяд в комплекс „Царско село". Официално поводът за срещата на македонеца с медиите е предстоящият мач в А група. Няма как да бъде подминат въпроса за скандалите.

Преди дни, на възстановителната тренировка на ЦСКА след мача с Бешикташ от Лига Европа, се сбиха Спас Делев и Коста Стоянов. После Делев бе изваден от групата, а „червените" паднаха от Славия с 0:1. Снощи до бой стигнаха и двама от чужденците.

Кристиан Тибони и Джузепе Акуаро са се сдърпали пред служители на клуба и футболисти от детско-юношеската школа, които са били по това време на стадиона. Двамата били разтървани от Уилям Тиеро.

Причината за боя не е ясна, но поводът играчите да посетят останалото без ток спортно съоръжение е раздаването на служебни автомобили. По договор, чужденците в ЦСКА трябвало да получат служебни коли, като днес шефовете на клуба са осигурили три броя различни модификации „Ситроен". Най-вероятно Акуаро и Тибони са се скарали заради неразбирателство кой коя кола да кара.

Двамата футболисти ще бъдат глобени за инцидента по вътрешния правилник, каквито глоби отнесоха вече Стоянов и Делев. По информация на агенция „Блиц" пък последният е привлякъл вниманието на бившия си треньор Любослав Пенев, който ще се опита да го привлече в Литекс. Очаква се това да стане през зимата

Новините

Най-четените