Манчестър Юнайтед с инфарктен хикс

Манчестър Юнайтед се добра до равенство 2:2 в края на гостуването си на Астън Вила.

Димитър Бербатов започна титуляр, но отново не може да се разпише и головата му суша вече продължава близо 700 минути от края на август, когато направи хеттрик срещу Ливърпул.

Българинът, който през седмицата бе номиниран в анкета за най-популярен играч в света, пропусна от чисто положение да открие резултата в 16-ата минута, а през второто полувреме негово воле бе отбито от уелския защитник Джеймс Колинс.

Въпреки отсъствието на цели девет играчи по здравословни причини, включително и на капитана Стилиян Петров, Вила отбеляза два гола в рамките на четири минути и "червените дяволи" имаха само четиринайсет на свое разположение до края, за да се върнат в мача.

Още при първото попадение на бирмингамци сър Алекс Фъргюсън извади нападателната си двойка Бербатов - Ернандес и пусна на тяхно място младоците Македа и Обертан. Именно италианецът успя да намали резултата с далечен шут, а отново след интервал от четири минути сръбският бранител Неманя Видич изравни с глава в 85-ата.

С днешното реми "червените дяволи" намалиха с точка преднината в класиране на шампиона Челси, но лондончани вероятно ще я увеличат на шест при утрешното домакинство на Съндърланд.

Новините

Най-четените