Още един тунизиец на проби в Левски

Тунизийският нападател Али Матлути пристигна вчера вечерта на проби в Левски в лагера на клуба в Турция, съобщи Sportal.bg.

Играчът, който в момента има договор с отбора на Ланс във френската Лига 2, ще бъде тестван от щаба на "сините".

24-годишният Матлути е роден в Париж и има френско гражданство. Той започва да тренира футбол в Безансон, но още 18-годишен привлича вниманието на елитния тогава Страсбург и е привлечен с клуба от Елзас.

До 2011 година за него е вкарал 17 гола в 68 мача. През този период също така е даван под наем в тимовете на Шатору, Арл-Авиньон и испанския Расинг (Ферол).

След това преминава в отбора на Ланс с договор за две години и опция за трета. До момента за отбора от Северна Франция е изиграл 12 мача без отбелязан гол.

Африканецът е доведен от Емил Данчев и Петър Миладинов. Очаква се да вземе участие в контролата с руския Краснодар, която е днес от 16:00 часа.

Както е известно, преди няколко дни при "сините" на проби пристигна защитникът от Тунис Мохамед Али, който бе набързо отпратен заради слаби изяви срещу Заря.

Очаква се дебют днес да направи и подписалият вече договор с клуба португалски атакуващ халф Кристовао Рамос.

Почти със сигурност контролата с Краснодар, където играе бившият футболист на Левски Жоазиньо, а треньор е Славолюб Муслин, пропускат капитанът Христо Йовов, който има травма, и болният от грип Дарко Тасевски.

Новините

Най-четените