Божинов сигурен за Лудогорец

Валери Божинов е сигурно ново попълнение на Лудогорец, твърди авторитетното португалско издание "A Bola".

Вестникът твърди, че 26-годишният нападател ще акостира в шампиона на България под наем в срок за една година.

„Бъдещето на българския национал е практически решено. Валери Божинов ще играе в Лудогорец под наем за един сезон", пише "А Бола".

Както е известно, Божинов има договор за още три години със Спортинг (Лисабон), но от португалския гранд нямат намерение да разчитат на него.

Лудогорец предложи оферта, която удовлетворява идеално "лъвовете", тъй като клубът от Разград e готов да плаща цялата му заплата. Първенецът на България се надява в лицето на Божинов да намери звездата, готова да изведе отбора до класиране в груповата фаза на Шампионската лига.

#2 CK 07.06.2012 в 03:25:28

Цитат: "Първенецът на България се надява в лицето на Божинов да намери звездата, готова да изведе отбора до класиране в груповата фаза на Шампионската лига." ===================== Корекция - да се чете: "... Първенецът на България се надява в лицето на Божинов да намери звездата, готова да изведе отбора до финала на Шампионската лига."

#3 Бобо 07.06.2012 в 06:57:45

Лудогорец имат пари от житото. Валери Божинов не е престарял но се уяде и не играе на 100 % от доста дълго време. А , как казваше стершината: Нема пари Дейставай! Това се отнася за младите сексапилни новоизлюпени интелегентки кои се събират около Лудогорец като пчелички на мед или конски муфи на.....

Новините

Най-четените