Добро утро, г-жо Кени: Тайната сватба на двама олимпийски шампиони

Златната олимпийска двойка на Великобритания – Джейсън Кени и Лаура Трот – вече е семейство. Британските колоездачи са сключили брак на тайна церемония, а младоженецът Джейсън Кени съобщи новината по страхотен начин.

Добро утро, г-жо Кени”, написа Джейсън в Twitter, добавяйки снимка на Лаура Трот, която изглежда, че е направена точно след първата брачна вечер.

Кени и Трот (вече настояща Кени) имат общо 10 златни олимпийски медала, пет от които дойдоха в Рио.

Разкритието на Джейсън в Twitter набираше скорост в социалните мрежи, а междувременно Лаура ретуитна баща си, който бе написал: „Толкова съм щастлив да съобщя, че любимата ми дъщеря се ожени вчера. Благодаря на всички. Чудесен ден.”

В Instagram Лаура добави: „Най-щастливият ден от живота ми. В присъствието на най-близките ми приятели и семейството ми се омъжих за най-добрия си приятел. Изживяхме най-прекрасния ден и съм изключително щастлива, че най-накрая мога да нарека Джейсън мой съпруг.

Вместо да получават подаръци, Джейсън и Лаура са решили да започнат благотворителна кауза, парите от която да дарят на организацията Dementia UK, която помага на хора, страдащи от деменция.

Целта е била да се съберат поне 500 паунда, но по сметката вече са дарени над 2000 паунда. Лаура обяснява, че бабите и на двамата са страдали от тази болест и така са избрали каузата си.

Историята на двойката също е доста интересна. Лаура казва, че любовта им не е била „от пръв поглед”, тъй като Джейсън рядко говорел с нея по време на тренировките.

Връзката им става публична съвсем случайно. Двамата са хванати да се целуват на трибуните по време на олимпийския турнир по плажен волейбол в Лондон, тъй като имат нещастието да седят зад Дейвид Бекъм.

Новините

Най-четените