Радостин Стойчев: Аз съм черната овца

Старши треньорът на националния отбор по волейбол Радостин Стойчев заяви, че счита себе си за „черната овца" в този спорт, след като вчера класира България за Олимпийските игри в Лондон с победа с 3:1 над Египет в третия мач от квалификационния турнир в София.

„Смятам, че класирането за Лондон е резултат от работата на много хора - щаба, играчите, публиката. Това е един рефрен (за черната овца от прословутата песен на група Ахат - бел.ред.), който върви в отбора за „черната овца" от миналата година. Чувствам нещо от този рефрен", сподели Радо Стойчев.

„Утре или най-късно в други ден ще разберем дали ще отида на Олимпиадата като треньор", уточни още селекционерът, който ще трябва да осмисли следващите си действия.

"Това е повече от световно първенство. Аз съм три пъти световен и три пъти европейски шампион. Това постижение ме докосна много повече от всички титли, които съм спечелил", сподели още Стойчев.

До успеха се стигна след три победи над Пакистан, Франция и Египет. Днес треньорът ще даде пресконференция, на която ще обяви своето решение дали остава начело на националите.
Миналия месец той бе поставил ултиматум, че няма да продължи работата си с тима, ако председателят на федерацията Данчо Лазаров не подаде оставка.

#1 pepi_pie_capi 11.06.2012 в 10:22:22

"Внимание пожар, ЛазарOFF гори!!!"

Новините

Най-четените