Кубрат Пулев показа какво прави Джени Суши на нощния купон (видео)

Кубрат Пулев пусна видео в официалната си страница във Facebook, в което показва как репортерката Джени Суши празнува с него и компанията му победата над Богдан Дину.

На кадрите се вижда как журналистката се забавлява в скута на един от приближените до Кобрата, а според анонса към видеото случката е от около 3:00 часа сутринта.

Дженифър Равало, както е истинското име на репортерката от „Вегас спортс дейли“, нае известната адвокатка Глория Олред да я защитава, след като Кубрат я целуна след победата си над Дину в интервюто след мача.

Джени Суши твърди, че целувката е била нежелана, в резултат на което щата Калифорния замрази боксовия лиценз на българина до 14 май, когато ще има заседание на Щатската атлетическа комисия, която ще разгледа случая.

И Кубрат, и брат му Тервел казаха, че в думите на Суши няма никаква истина и че репортерката е празнувала цяла вечер в българската компания и е имала интимни взаимоотношения с някои от членовете.

#1 venkobul 30.03.2019 в 18:07:44

Явно видеото е премахнато.

#3 AL KL 30.03.2019 в 19:12:47

"Кобра, "Нема да се пЛашиш копеле" просто ще му обясниш на съдията, че: Преди срещата сте си говорили и ти си и направил комплимент, че дамата е много красива! Тя ти е отвърнала, че тази красота си има цена. – Колко? си попитал ти. – ЗА нормален секс 150долара + 150 за френска. Е отговорила дамата. – Прекалено висока цена, даже и за елитни дами. Е бил твоят отговор, като си и предложил оферта: – Ако, загубиш мача 100 долара. Ако, спечелиш 50 долара. При условие, че е съгласна е поканена на партито след мача. След мача си отказал секса, поради аркада и липса на презервативи."

#4 dedo adji 30.03.2019 в 21:22:46

Бароне, ти неведнъж си показвал здрав разум, как се получава, че се вклкючваш в пасмината на еврогееца сторми и глухия мелез от циганин и гъркиня? Даже щатният пастир на свещени крави свинчопрас се въздържа да се хване на това хоро, и той усща, че кейсът е много тънък. Не ходя по софийски дискотеки и не следя слуховете в тях. Даже и да има нещо вярно в сплетните а подвизите на Кубрат, те нямат отношение към конкретния случай. В случая имаме един БЪЛГАРИН, нападан от сюрия кресливи американски женки. Острието на атаката им след страшната целувка се хили, като агнешка глава на фурна и казва all right, thank you и до 3ч сутринта върти дупе в компанията на оскърбителя си. Чак след ден-два е инструктирана да подаде жалба. ОК, уважете й жалбата, заплюйте Кубрат и ако успее да уреди мач на Арена Армеец идете да викате за противника му. А достойното за Кубрат ще бъде да каже "Ебете си майката, аз не дължа обяснения на калифорнийската комисия и не съм подсъден на американски съд, докато съм извън САЩ." Естествено, публична личност не може да го каже в прав текст, но може да действа в тоя дух.

#7 storm 31.03.2019 в 01:25:51

Oxo деде, един път се правиш на скормен, после изведнъж се превръщаш в мерило за здрав разум. Хайде по-полека. Ако всички имаха твоя здрав разум, тя щеше да стане една... Конкретният случай тук е точно това което Basil Fawlty описва (същото което и аз се опитвам деликатно да ти набия в кратуната, ама кой да чете ), а не митутските ти теории. Никой тук не заема страна в случката. Като е тъп, да си сърба попарата сега. А оанзи дали е к.ва или не все ми е тая. Това няма абсолютно никакво отношение към случая. Упрекваме единствено недопустимото поведение на кубрат. Ако ще представя страната си, да го прави с достойнство и класа, а не като разгонен селянин. Ама той си знае, толкова си може момчето. Но след като е публична личност и има такива жалки публични прояви, упреците към него не са никаква изненада. А ти, понякога ми се струва, че контрираш ей така за спорта а не защото си убеден в аргументите си. Той прасчо хубаво прави, че не се намесва. Това е най-кръчмарския спор който сме имали до сега.

#8 Conspirator 31.03.2019 в 06:33:55

Глория Олред е адвокатката,която ще ''защитава''тази набедена журналистка-Джени Суши.която много ми прилича на онази Анита Мейзер или Шмайзер,която бе осъдена във Варна,след като удуши гаджето си. Та,Глория Олред е еврейка и изпразва безпощадно джобовете на ''жертвите''си.Сред тях са Бил Козби, Тайгър Уудс и Тръмп.Богатството и е няколкостотин милиона долара. Както се казва-насочила се е към правата на жените и се оказва,че тези права са страшно доходоносни. Бизнес.Нищо лично. Нашият льольо с големите юмруци си е виновен по презумпция.Бял и хетеросексуален. Само,дето са надценили дебелината на портфейла на Пулев,но нищо.Ще го изтръскат.

#9 GETI 31.03.2019 в 11:54:31

Basil Fawlty | 31.03.201900:42 Дядка, ти не веднъж си показвал здрав разум, и не разбирам защо се включваш сега в пасмината защитаващи така наречения Кобра (баси). Първо- абсолютна изцепка, непростима за професионалист в който ще да е спорт. Да си обезумял от щастие след една победа, тА да целуваш някаква журналутка, е присъщо за аутсайдер или 18-19 годишен новобранец. Второ, не приляга на женен мъж да натиска някакви “тутки” пред цял свят. Трето - целувката е “личен” акт ( ти не би одобрил някой да нацелува бабата щото точно спечелил от тотото и бил се бил зарадвал)... **** Леле, някои четат морал, както дявол чете евангелието! Насилена жена би ли стояла с мъже цяла нощ? Една невинна целувка и изведнъж наказания, изключвания, глоби, отнемане права... Нечистоплътният "мачо" от Брюксел -Жан-Клод Юнкер, олигави жените и мъжете на цяла Европа с прегръдки и целувки и някой нещо да му е казал, или написал за непристойно държане? Или тва което си драснал се отнася само за българския "аутсайдер", м? Да ни е жив и здрав Юнкер, да разнася славата на клета майка Европа!

#14 GETI 31.03.2019 в 13:59:47

Научих от Телеграф... Жан-Клод Юнкер, царят на неудобната целувка извън протокола: https://www.telegraph.co.uk/news/2017/02/20/kiss-jean-claude-juncker-pictures/ А защо никой не погледне реално и от другата страна на медала? Американците са инфантилна нация и законите им са написани така, че да ги защитават злостно. Дали е виновен?! Да, защото е на чужда земя и е длъжен да мисли, да се съобразява, да спазва, най- вече дистанция от всеки и от всичко. Дали е невинен?! Да, невинен е, адреналин, балкански манталитет, погрешно разбрано чувство за близост. Гледайки, слушайки и четейки всичко съм убеден, че ще използват случката и ще го изцедят докрай- дали заради позволеното от законите им изнудване за пари, дали заради идиотското, изкривено до гнусота движение "МЕ ТОО", дали само заради това, че се мислят за велики и е недопустимо някой си българин да си позволява волности в ефир? Това е "Американската мечта". Израстват в общности, като в секти, образоват ги, ама недообразоват, внушават им чувството за величие и единственост, и притежават патриотизъм, граничещ с национализъм. Няма смисъл от подигравки по адрес на Кубрат. * А на снимка от купона след мача - какво да видим? Насилената, стресирана и обругана г-ца Сурова риба седи до Тервел, хили се като пача, половината и цици са отвън - все неща, които една обидена и унижена жена прави след сека плътска гавра с нея. Тези курвенски контри в България бяха на мода преди 25г. Цяла нощ оргии и на другия ден била изнасилена,иска пара да вади... Аре, нема нужда!

#18 deaf 31.03.2019 в 16:52:50

1. Няма никакви индикации,че Джени би му пуснала на Кубрат,дори и за голяма сума пари. В клипа тя се гняви с други,но не и с него. 2. Пулев (ще) плати за внезапно дошлата популярност,но няма да получи НИЩО в замяна. Тази негова "популярност" е от типа "всяко чудо за три дни".

#19 Dox 31.03.2019 в 17:30:46

Т.нар. "правила" в САЩ /та дори и само за елементарно поведение/ отдавна са се превърнали в нещо извратено и откровено перверзно. Количествените натрупвания в това отношение отдавна са прехвърлили онази граница, след която вече става дума за ново качество. Някои още отказват да приемат този факт, но това няма значение. Макар и по-късно и на друга цена, ще го приемат. Тази нация вече спокойно, без колебание, може да се охарактеризира като извратена и перверзна. А това, че точно тези "правила" се спазват, не е най-важното. Това е най-страшното. Подобни скандали изглеждат маловажни - в сферата на клюките и жълтото. Но малко хора забелязват, че този начин на мислене, който тихомълком, бавно и полека се насажда масово, търпи и свое собствено развитие. Утре, няма да се изненадам, ако срещу някой е заведено дело от някоя, само защото се е усмихнал на детенцето и, докато са чакали метрото на перона. Напълно възможно е един ден да се окаже, че и за това ще е нужно съгласие /на майката/, та някой да има "правото" да се усмихне на детето и. Иначе - жална му майка, а като нищо може да го обвинят и в педофилия. Съжалявам да го кажа, но "християнските" държави, като морал, отдавна издишат пред тези, в които водещата религия е исляма. Подобна мръхла, като тая горе, има късмет, че не е извъртяла тоя номер в Турция, примерно. Ще бъде наритана така /барабар с "адвокатката" и/, че завинаги ще стане част от световната неизвестност. И не защото е жена, а защото номера е курвенски, нищо, че някои се опитват да го прикрият под оправдаващите вече всичко думи като "бизнес" и "права". Рано или късно, на някои ще им бъде припомнено, че нищо не може да стои над морала. Дори и т.нар. "бизнес", който определя и правата. А беше време, когато в САЩ още можеха да се случват такива неща, като гневната реч на Ли Яакока пред Сената, в края на 80-те, например. "Какво сте се зачудили, как е възможно Япония да има по-висок и стабилен растеж от нас?" - гълчеше ги той - "Та те имат толкова адвокати, колкото ние борци по Сумо. Какво очаквате!" Колкото до бай-ганьовщината - някой знае ли друга нация, да има подобен герой, освен ние? Този образ беше създаден от българяните, превзели елита след освобождението, та до днес. Това са преди всичко повърхностни люде, по тази причина впечатляващи се от външната проява на нещата, но не и от тяхната същност. Затова и важните неща винаги им убягват. Заради това се срамуват и от произхода си, защото са решили, че "те" трябва да са задължително като "онези там", но без да си задават въпроса - защо? Това е създало сериозен комплекс у тях и затова са измислили Бай Ганьо, в опит да се дистанцират. А разликата между един японец или китаец със западняка е още по-голяма, но интересно защо те не се комплексират от това. Спирам, че навлязох в други теми.

#20 deaf 31.03.2019 в 18:00:41

Комунистите като Докс завиждат на Джени. Носи се слух,че льотчика също искал да седне така в скута на Путя,като тази Суши,да го целува жежко по буя и ако може преди да е заспал Медведкин да го шляпа с малка ръчичка по дупенцето. Но Вова нещо не бил на кеф...

#23 dedo adji 31.03.2019 в 22:22:11

Чакайте, бе. Каква съдебна зала ви патила? засега има само насрочено заседание на спортната комисия на ЕДИН щат. Не е ясно и дали Пулев е привикан да се явява пред нея. Алчната акула още обмисля дали да заведе дело. И да заведе, ако Кубрат се откаже да види Ниагара, Големия каньон и Таймс скуеър, трудно ще го завлекат да го изправят пред американски съд. Не оспорвам, че целувката не е връх на джентълменските маниери. Но големите спортисти не са пример за изискано поведение, ценим ги за проявите им на спортния терен. Интересно е друго. Всички събеседници, с изключение на еврогееца сторми и глухия мелез от циганин и гъркиня, сте съгласни, че сушито е долнопробна ширимутка, използвана от митутките. Всички по един или друг повод сте се съгласявали, че митутското движение е изкривено, че американското обществено мнение е истерясало на тая ъема и американските съдилища се поддават на масовата истерия. Но достатъчно е да се появи един Ганю, и всички с алековски плам се нахвърляте върху него и се радвате, че ще си плаща за гяволъка. А дядо ви хаджия е заслепен патриотар. ОК, така да е. Наистина си присвивам очите, когато гледам чужденци срещу българи. Кубрат не е изнасилил малолетно момиче, нито е ритнал жена в метрото. Само се е поддал на импулс, което използват срещу него. ако беше някой негър, щеше да мине метър. Колкото и да не ви харесва, на тоя свят хората се делят на свои и чужди. И който не защитава своите при дребни провинения, утре може да се окаже хвърлен на чужди. А колкото до това, как ще се чувствам, ако се случи на мене, баба ви хаджийка не ходи по подонби купони, спокоен съм.

#24 Дракон с кисело зеле 01.04.2019 в 00:16:11

На тоя негър не му простиха: https://www.hindustantimes.com/cricket/chris-gayle-to-be-banned-from-bbl-over-inappropriate-interview/story-HguzO4udnNd82r5zYFnwLL.html А той даже не прегръща и не целува репортерката, без да я пита.

#25 Дракон с кисело зеле 01.04.2019 в 00:39:51

И който не защитава своите при дребни провинения, утре може да се окаже хвърлен на чужди. --- Дребната, но съществена подробност е, че Кубрат Пулев не е от "моите", че да го защитавам, а дори и да беше, това далеч не значи, че няма да отбележа глупостите му, когато върши такива. В конкретния случай постъпката му е противна и наказанието му е съвсем адекватно. Изобщо няма значение каква е Джени Суши. Няма значение даже дали поведението му й е харесало.

#26 dedo adji 01.04.2019 в 08:58:31

Прощавай, Драконче, че те пропуснах. Разбира се, имаш пълно право да не смяташ Кубрат Пулев за "твой". Малко ме обърка със звуците на разочарование от тия, които смяташе за "твои", но изглежда ти е минало. Приятно прекарване в тяхната компания. Докато не си национално или интернационално известен и нямаш пари, които да изкушат алчни митутки, си в почти пълна безопасност.

#28 boris 01.04.2019 в 16:24:06

Ъ, че какво като Суши е наела Глория Олред, с това да не е спечелила делото? Пулев е достатъчно богат и може да си позволи да наема дори адвокат Марковск.

Новините

Най-четените