Димитър Бербатов с шанс за изява и срещу Базел

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов по всяка вероятност ще получи нов шанс за изява с екипа на "червените дяволи".

Бившият ни национал остана един от тримата нападатели, на които мениджърът на Юнайтед сър Алекс Фъргюсън ще може да разчита за утрешния мач с Базел от Шампионската лига. Другите двама са Майкъл Оуен и Дани Уелбек.

Срещата, която ще е първа за Юнайтед на "Олд Трафорд" в тазгодишната надпревара, по всяка вероятност ще пропуснат Уейн Рууни и Хавиер Ернандес. Двамата са с контузии от съботния мач със Стоук Сити и днес не тренираха с тима. Травмите вероятно ще ги оставят и извън групата за срещата с швейцарците.

Участие в заниманието днес не взеха и централните защитници Джони Евънс, Крис Смолинг и Неманя Видич. Те също са с травми. Мястото до Рио Фърдинанд в центъра на отбраната пък ще заеме Фил Джоунс.

Вместо контузеният Рафаел от дясно пък ще трябва да играе Антонио Валенсия. Аут заради травми са още Дарън Гибсън и Том Клевърли също са с травми.

На разположение на сър Алекс Фъргюсън обаче е Майкъл Карик, който пропусна двубоя със Стоук Сити.

Според английските медии Фъргюсън ще заложи на Бербатов като титуляр за атаката, а за втори нападател ще избира между Уелбек и Оуен. Бербатов и Оуен вече водиха нападението на Юнайтед в двубоя срещу Стоук Сити, но никой от тях не успя да се разпише.

Новините

Най-четените