Кървава касапница на женски ММА двубой

Феновете на ММА в Канзас станаха свидетели на необикновено кървав двубой в женския мач за титлата от веригата "Инвикта" между Юлия Столяренко и Лиза Версоса.

Боят на двете участнички в категория петел се превърна в кървава драма и оцвети целия ринг в червено. В края на мача Вероса имаше жестоки контузии по лицето, но продължаваше да се бие и накрая Столяренко спечели мача с 2:1 в съдийските гласове.

Версоса до момента нямаше загуба, но нейната противничка й нанесе големи поражения, включително дълъг вертикален прорез по лицето и дълбока рана на лявата буза.

В третия рунд аркадите на Версоса се отвориха и започнаха да кървят обилно, затова и целият ринг се покри с кръв, окървавена беше и Столяренко.

Версоса дори намери сили да се усмихне, след като вече беше пострадала сериозно. Между рундовете лекарите прегледаха Вероса, но сметнаха, че състоянието й не е чак толкова сериозно и й дадоха разрешение да продължи да се бие.

Въпреки че се бори до последно, накрая тя загуби, макар и минимално. Резултатите на тримата съдии бяха 49-46 за Версоса, 49-46 за Столяренко и 48-46 за Столяренко.

Новините

Най-четените