Ливърпул си хареса македонец

Ливърпул може да се опита да привлече през лятото македонския нападател на Интер Горан Пандев, като трансферът е на път да се окаже по-лесен от очакваното. Източници от световния и европейски клубен шампион разкриха, че най-вероятно цената на Пандев ще е около 10 милиона евро, а това е приемливо за Ливърпул, където Кени Далглиш се опитва да разнообрази атаката на тима, но не разполага с много пари за селекция.

27-годишният нападател е на път да напусне тима, след като не получи доверието на новия бос на Интер Леонардо, даже нещо повече - треньорът смята да продаде македонеца, като освен Ливърпул, от него се интересува и Хари Реднап, който също търси нападатели за атаката на Тотнъм.

Пандев пристигна от Лацио в Интер благодарение на бившия треньор на миланския гранд Жозе Моуриньо, който го привлече през януари 2010 и след това редовно го пускаше титуляр, както в италианския шампионат, така и в Шампионската лига. Но с идването на Рафа Бенитес, а след това и на Леонардо шансовете на Пандев за място в титулярния състав прогресивно намаляха. А привличането на Джампаоло Пацини от Сампдория през януари допълнително затрудни положението на Горан.

Така че тази сделка може да се окаже една от бързите и лесно предвидими през лятото, освен ако Пандев не иска да остане в Италия, но засега от мениджмънта му няма никаква реакция.

Новините

Най-четените