Нокаут в първия рунд и осма поредна победа за Тервел Пулев! (видео)

Тервел Пулев продължава да мачка на професионалния рунд и постигна осма поредна победа.

По-малкият брат Пулев разби американеца Скот Фютрел и постигна нокаут още в първия рунд тази нощ в залата към хотел "Белведере" в Чикаго.

За Фютрел това бе пети професионален мач, като преди това имаше само една победа в предишните си четири срещи.

Залата бе изпълнена с българи, които подкрепяха мощно родния боксьор с викове и знамена.

Тервел бе далеч по-добрият боксьор и започна агресивно още от началния гонг, като не даде никакъв шанс на противника си.

Пулев прати Фютрел в нокдаун само след няколко секунди, а към края на рунда американецът се свлече на пода след мощен удар в тялото, след който не успя да се изправи повече.

Така българинът има вече осем поредни победи на професионалния ринг и продължава да бъде без загуба.

В ъгъла на Тервел, освен брат му Кубрат, чийто следващ мач също ще бъде в Чикаго в края на май или началото на юни, бе и българската легенда на футбола Христо Стоичков, който също бе бурно аплодиран от сънародниците ни в залата.

Пулев трябваше да се бие с Тристан Джеймс, но в последния момент съперникът му беше сменен. Причината бе забрана от страна на Илинойската боксова федерация Джеймс да излезе на ринга, защото има незачетен мач в друг щат.

"Огромни благодарности към всички вас за това, че дойдохте и ме подкрепихте! Вие показахте любовта си към България! Искам колкото по-далеч сме от родината, толкова по-задружни да сме", каза Тервел Пулев след осмата си поредна победа на профи ринга.

След него Кубрат Пулев също каза няколко думи: "Радвам се, че едно такова събитие, макар и неголямо, може да ни обедини. Хубава е да видя толкова много български знамена. Важното е да милеем за България, независимо къде се намираме".

"Помните, че първата ни победа на световното първенство през 1994 година беше тук, в Чикаго, срещу Гърция. Сега и Тервел победи. Нека продължим да подкрепяме него и Кубрат, защото те ще ни радват още много", допълни пък Христо Стоичков.

След това всички присъстващи получиха възможност да се качат на ринга и да се снимат с братя Пулеви.

Новините

Най-четените