Футболист, скандален съдия и майстор на капоейрата: Хората, които подготвят Макгрегър за боя с Мейуедър

Мачът между Конър Макгрегър и Флойд Мейуедър наближава. Най-скъпият двуой в историята на спорта, в какъвто се очаква да се превърне, е насрочен за 26 август в T-Mobile Arena в Лас Вегас.

Боят ще бъде по правилата на бокса, като според много специалисти, включително и Майк Тайсън, ирландецът няма никакви шансове срещу 11 години по-възрастния си опонент.

Един от двамата треньори на Конър – Уоен Роди - обаче се закани, коментирайки, че Макгрегър може и ще нокаутира Флойд: „Не се съмнявам, че това ще се случи. Това ще бъде една от най-лудите нощи. Задачата няма да е лесна, но ако някой може да го направи, това е Конър. Той всеки път шокира света. Макгрегър ще спечели с нокаут. Ще има нужда от няколко рунда, за да го направи.”

Много фенове на двата спорта реагираха остро срещу този мач, но както каза шампионът в полу средната категория на UFC Тайрън Уудли в едно интервю - трябва да приемем двубоя просто като шоу, от което няколко човека ще изкарат страшно много пари.

Въпреки целия цирк и играта на думи преди мача, Конър Макгрегър, със сигурност, също знае пред какво предизвикателство е изправен в лицето на непобедения в цялата си кариера Флойд Мейуедър (49-0, 26 с КО) и затова се е запасил със сериозен арсенал от хора в тренировъчния си лагер.

Кои са хората, които подготвят Макгрегър за шоуто срещу Мейуедър, сред които личат имената на футболист, скандален боксов съдия и майстор на капоейрата, може да видите в галерията.

Новините

Най-четените