Битка, която ще ви разтрепери: Хълкоподобният звяр срещу Иранския Хълк

Мартин Форд се готви за ММА дебюта си през 2019 година, а според слуховете, първият му противник може да бъде мъжът, известен като Иранския Хълк.

Професионалният актьор и културист Форд потвърди, че тренира усърдно за дебюта си, който ще бъде в полската организация „Конфронтация“.

Според хора, близки до организацията, първият му противник може да бъде Саяд Гариби.

И двамата са огромни, неслучайно физиката и на двамата е свързвана с комиксовия герой Хълк, а ако мачът помежду им се случи, ще бъде брутално шоу за феновете.

Форд е истински двуметров, 140-килограмов хълкоподобен звяр, а в другата страна на клетката може да се озове малко по-ниският (1,85 м), но за сметка на това, по-тежък (154 кг) Гариби.

Преди около две години Иранския Хълк стана известен с това, че поиска разрешение да се „саморазправи срещу ИДИЛ“.

Ако двубоят бъде организиран, това ще бъде ММА дебют и за Гариби, който има опит в борбата, като е представял страната си на състезания по културизъм.

Форд пък има опит в състезанията от веригата „Най-силният човек на света“, като успешно съчетава актьорската си кариера с тази в културизма.

И двамата познават отлично тежестите, въпросът е дали ще успеят да се подготвят и за изпитанието на смесените бойни изкуства, където бруталната сила невинаги е гаранция за победа.

Новините

Най-четените