Анчелоти: Тевес е фантастичен играч

Треньорът на ПСЖ Карло Анчелоти призна, че е фен на Карлос Тевес, който полага неимоверни усилия да напусне Манчестър Сити и италианецът даде знак, че парижкият гранд не се е отказал от капризния аржентинец.

Съвсем доскоро се смяташе, че Милан е фаворит за Тевес, но нещата се объркаха. Трансферът на Пато от Милан в ПСЖ се провали, а оттам - все още липсват и пари за сделката за Тевес. Според източници от ПСЖ, френският клуб бил готов да плати 35 милиона евро за Пато, но сега тези пари може да отидат директно за Тевес.

"Тевес е футболист, когото наистина харесвам, той е фантастичен - заяви Анчелоти пред медиите, след като неговият тим спечели с 3:1 срещу Тулуза. - Ако искаме да играем на високо ниво, то трябва да се представим добре на пазара, да търсим играчи, които могат да ни помогнат."

В същото време, агентът на Тевес - Киа Йорабчиан се опита да опровергае изпълнителния директор на Милан Адриано Галиани, който призна, че сделка за аржентинеца няма да има. Но Йорабчиан не успя да подкрепи тезата си с потвърждение от миланския клуб.

Интерес към Тевес имат още Интер и Коринтианс, като бразилският клуб се пробва да го привлече през лятото, но тогава стана ясно, че няма достатъчно пари.

Новините

Най-четените